Pitkälle se meni kevääseen nollien keruu tällä kaudella! Mutta kun ei treenaa eikä kisaa, on kai aika todennäköinen lopputulema. Nivuset ovat edelleen vaivanneet ja olen hypännyt lääkäristä toiseen ja magneetista fyssarille.. Nyt menossa taas yksi jumppaehdotus lihasten vahvistamiseksi ja ensi viikolla OMT-fyssari ja ja... Mutta olen nyt päättänyt liikkua lepäämisen sijaan ja yrittää siinä sivussa jumpata. Katsotaan miten tilanne kehittyy.

Fliillä on ollut jo SM-kisaa varten nollat kasassa, kun Jasmina on sen kanssa kisannut parikin puhdasta rataa. MM-karsintakisaan tarvitaan kuitenkin ohjaajakohtaiset tulokset ja nyt siis nekin ovat koossa. TSAUkkilan kisoissa olin paljon paremmalla fiiliksellä kuin omissa kisoissa pari viikkoa sitten. Liekö ollut Jaakon ansiota, kun viime viikon SuprReissa psyykkasi ja antoi vinkkejä mielikuvaharjoituksiin. Tai sitten vaan muuten oli parempi tuntuma, kun oli muutama reeni takana taas. TSAUlla oli Mujunen ja Tienhaara. Mujusen suorista putkista ja juoksusuorista en niin ole aiemmin välittänyt, mutta nyt sujui kuitenkin aika mukavasti. Juoksu on edelleen tönkköä, mutta nyt en saattanut koiraa ihan JOKAISELLE esteelle (varsinkin kolmoshypylle luotin aika kivasti!) ja valssailin kolme kertaa peräjälkeen  Enpä muista ennen moista kuviota tehneeni. Enkä ihan hirveän paljoa edes ollut myöhässä noissa valsseissa.... Noh - vähän tietty ja koira valui. Aalta Flii tulee juosten pysähtymättä, mutta ehkä sille sopisikin juoksukontakti siinä? Keinukin oli siedettävä, ei edes räkäinen länderikeinu. Lopun suorat putket juoksen koiran vierellä, no melkein ainakin. Ihan ookoo nolla siis tältä radalta. Tässä video.

Tienhaaran ratakaan ei ollut sen kummempi, vaikka etukäteen sellainen fiilis olikin, että hyvin epäloogisia on tehnyt aiemmin. Kovin suoraa mentiin. Fliin vauhti himmasi jo alkuun puomille mentäessä ja alastulo oli epävarma  Sillä on nyt aivan sekaisin alastulon paikka! Sen jälkeisessä sarjahypyissä ohjasin sitten koiran suoraan väärälle esteelle. Jatkettiin kuitenkin vielä Aalle, josta tuli 4off läpi ja jatkoi liikkeestä! Ja sitten tultiinkin jo pois... Kontakteille on nyt haettu juurikin itsenäisyyttä ja vauhtia ja nyt kumpikin on kadoksissa puomilla!!! Kaksi kurssikertaa jäljellä, joissa toivon että nyt keskitytään pelkästään vauhtiin, se on minusta kuitenkin tärkeintä, paikan haku sitten sen jälkeen.

Ässämmit on reilun neljän viikon päästä... Sinne lähdetään hyvällä mielellä, mitään ei ole hävittävää. Pitää yrittää pitää mielessä viime vuoden kohtuu hyvä hyppäri eikä se finaaliratakaan paskempi ollut kunnes hyllytettiin. Edellisvuoden hyppäri ja sen sijoitus (5.) oli tietty aivan huippuhetki meidän uralla. Sitä lähdetään tavoittelemaan nytkin