Lomaviikon loppu alkaa häämöttämään, auts!!Itku Keskiviikon Jaakon treenit jäivät kuivaharjoitteluksi, koska Flii ontui. Jalassa oli pari haavaa tuliaisena päivälenkiltä: tytöt nappasivat yhteen Haunisten altaalla, nahistelu nosti tunteita pikku hiljaa ja lopulta riita oli väistämätön. Tästä seurauksena Ceen nenän sivussa verta tihkuva pintahaava ja Fliillä jalassa pari reikää. Ei mitään pahempaa, mutt Liipun jalka oli ilmeisesti illalla vielä kipeä. Menin kuitenkin Hitti-Areenalle, koska lapsen on ennenkin nähty (juuhh...) feikkaavan. No, nyt ei siitä ollut kyse vaan ontui jalkaansa aksaradan reunallakin Yllättynyt...(siis oli oikeasti kipeä) No, ei siinä mitään, sain radasta ihan mukavasti irti ilman koiraakin ja jäi kattoon vielä Ceenkin menemiset. Se kannatti, sen verran siistiä meno oliHuuto !

Tuohon Ceen räyskimiseen ja ylenpalttiseen paimentamiseen sekä tuleviin yhteenottoihin pannaan nyt piste. Apuvälineet on hankittu ja koirulit eivät tiedäkään mikä heitä odottaaSilmänisku Edit 21.2.09: eka lenkki nyt kokeiltu, pet corrector -pullo kädessä ja suihkautus heti räyskeestä. Toimi hyvin koirien ollessa lähellä, mutta kauemmaksi tietty äänikin vaimeni. Hyvin kuitenkin Chili tuntui hiffaavan, että nyt tähän on tullut joku "juttu", se kävi vähän väliä katsomassa mun kättä ja heiluttamassa häntäänsä siinä edessä. Ihan kuin olis sanonut että juuh, kyllä mä yritän olla kunnolla :=) Katsotaan nyt sitten miten seuraava lenkki menee, voipi olla että hetken päästä riittää vain punaisen pullon näkyvillä olo...

Torstaiaamuna Flii jalka näytti olevan ihan priimakunnossa: juoksutin ja tsekkailin vielä ennen treeneihin menoa, mutta ihan ok oli. Pitkästä aikaa päästiin siis ATT:n ryhmätreeneihin ja Niina olikin suunnitellut ihan kivan pätkän. Flii näytti mitä osaa ja tehtiin hyvät treenit, lopulta tein pyöritykselläkin yhden kohdan, vaikka en yleensä niitä harrasta... KOntaktitreeniä siinä sivussa ja hyvin meni sekin.

Perjantaina harkkasin J&J:n treeniringin helmikuun radan alkua. Kokeilin eri tekniikoita ja sain hyviäkin onnistumisia. Sokkaritkin onnistuivat hyvin vaikka tooosi vähän ollaan niitä tehty :=) Niissä tarvii vain olla huolellinen eikä rynnistää eteenpäin: tarkka katsekontakti ja luotto koiraan niin hyvä tuli.

Omalta hallilta sitten TSAU:lle rusettikisoihin. Siis..., huomasin taas miksen ole siellä epiksissä käynyt: ei lähtönumeroita, ei kuulutusta, ei niin mitään "kisanomaista" ja sitähän kai kaikki ovat tulleet hakemaan?? Medien avoin rata oli aika haastava, ainakin aloitteleville koirakoille: kolmessa kohtaa esim takaakierto. No meillä ei ollut mitään ongelmia noissa, hih... Onneksi radalla oli myös keinu, just sitä vartenhan me oltiin tultu (viimeksi virallisissa kielsi TSAUn keinun kolme kertaa..). A:lta rata jatkui taaksepäin, ja liekö pääni taas kerran pettänyt, en juossut eteen merkki päällä. Flii teki superhyvän JUOKSUkontaktin. Mutta kun sitä ei haluta, EI. Otin siis uudestaan ja nyt sain kunnon stoppauskontaktin. Loppupuolella rataa Flii irtosi hyvin ja luulin tekeväni superhyvän puomin. Mutta ei, juoksi läpi, hieno JUOKSUkontakti taas, mutta kun EI KÄY. Murahdin ja otettiin uudestaan koko puomi, nyt hyvin, SItten vielä kerran ja nyt hiipi, odotin kuitenkin nenun ja sitten tule-käskyllä maalisuoran hypyt, hyvin!

Ihan ok fiilikset jäi epiksistä, vaikka en tehnyt tälläkään kertaa ihan niinkuin teen treeneissä. Ensi keskiviikkona on ATTn epikset, joissa teen kontaktitreenit sekä mölleissä että avoimella radalla. TSAU:lla tämä ei olisi ollut edes mahdollista, heille ei kelpaa 1-luokkalaisten raha mölliradalle, vaikka osallistujia oli vain pieni kourallinenOtsan rypistys...