Lomat on nyt lomittu tältä erää. Vaikka pitkältä tuo 4 viikkoa tänä kesänä tuntuikin, oikein sopivalta. Liekö syynä ollut se, että tällä lomalla tein niiiin paljon erilaisia juttuja: oli MM-karsintojen järkkäämistä; talkoota ja jännitystä, moottoriurheilua, saaristoa ja kotiseutumatkailua, patikointia, pyöräilyä, vähän mökkeilyä, rokkikonserttia ja ihan vaan olemista kotona. Koirat jäi ehkä vähemmälle, mutta kyllä reenattiinkin joka viikko ainakin kerran, juuh. Aurinko paistoi ihan riittämiin, mattojakin tuli pestyä ja aitasahaa ja oksasilppuriakin käytettyä, jopa niin että muutama sulake meni myös... Kuulostaa ihan hyvältä LOMALTA, eikös.

Tänään sitten eka päivä töissä olikin aika ankee, huominen toivottavasti jo sujuu. Käytiin treenaamassa hallilla Hollannin European Openin erään radan alkua, jossa oli haastava sivuirtoaminen heti alussa. Kiitos Treeniringille tästäkin harjoitteesta. Hyvin sujui. Kokeilin sokkareita siihen perään, mutta jostain syystä ne eivät onnistuneet ihan (?) niin hyvin kuin koutsilta, jonka ohjausta sain videolla vain ihailla!! Aika makeeta oli muutenkin katsoa noita - olikohan niitä yhteensä 80 rataa - Suomen parhaimpien koirakoiden ratoja Hollannin kisoistaschok.gif. Siinä kului sukkelaan eräskin lomapäivän ilta... 

Elokuun viikonloput on buukattu täyteen kisoja; Fliillä on 8 starttia ja jos vielä osallistun seuramestiksiin niin siitä sitten vielä pari epistä siihen päälle. Jotta päästään siis kisaamaan oikein kunnolla. Loppusyksy onkin sitten auki; pitää suunnitella, jos sinne uskaltaisi buukata myös pari näytelmää. Nyt tosin neidin turkista paistaa dalmatiatäplät ihan läpi ja silti lähtee karvalelle.gif. Mutta siis josko se vaikka siitä tulisi kunnon turkille - ellei nyt syyskuun loppuun niin ehkä jo lokakuulle?