Mukavasti ollaan saatu treenejä alle: Jaakon pari viimeistä kertaa on taas kerran olleet niin hyvät! Viime viikolla kokeilin Jaakon pyynnöstä äänetöntä, mutta tiukkaa ohjausta ja sehän toimi! Jotenkin olen oppinut yhdistämään tiukan ohjauksen ja kovan käskyn: olen lepsu ja veltto, jos en sano kovin! Mutta eihän se niin mene. Nyt jäi oikeasti aikaa ohjata paremmin ja tarkemmin, kun ei suusta päässyt niin paljon sanoja - heh.

Omia ryhmätreejäkin ollaan menty joka viikko, tosin oikeastaan kaksin Jasminan ja Chilin kanssa ja tehty me myös nollatreeninä. Hyviä ovat olleet, kaikille. Äitienpäivän aamuna sitten Tiinakin oli koutsaamassa ja tehtiin 40 esteen rataa. Se ei mennyt ihan nollana kerralla...

Nyt tällä viikolla on Jaakon yksäri, joka on meille viimeinen supeRtreeni pitkään aikaan! Syksyä ootellessa siis .

Keinutreeniäkin tehty muutamaan otteeseen vaihtelevalla menestyksellä, joskus tulee ihan läpi, toisen kerran taas pysähtyy kauniisti. Varmaan edelleen olen epälooginen kun käsken nenua, vaikken sitä oikeasti vaadi, vain pysähtymistä tarkoitan. Voi koiraparkaa ..

Flii pääsee kisaamaan Jasminan kanssa läntsymestiksiin Janakkalaan ensi sunnuntaina, kun minä nautin piiiiitkästä viikonlopusta Arton kanssa Gdanskissa!