Oman seuran mestaruuskisat kisattiin aivan loistavassa loppukesän säässä! Oltiin kyllä varauduttu kisaamaan sisälläkin, mutta kun aurinko porotti täydeltä terältä, oli ulkokenttä ainoa oikea ratkaisu. Meillä oli kokeilumielessä käytössä uusi tulosohjelma ja se pelitti täydellisesti, kahden kisan yhteistulosten ja käännetyn lähtöjärjestyksen tekeminen sujui helposti. Nyt on mukava lähteä tekemään sillä virallisia, kun ohjelma on tuttu.

Fliin kanssa tehtii aika perus hyppärirata. Alun hyppykuviossa olin myöhässä ja koira kaarteli. Takaaleikkauksessa tuli rima alas. Voitettiin kuitenkin luokan nopeimmalla ajalla, kun puhtaita ratoja ei yksikään medikoirakko tehnyt.

Agiradalla sitten unohdin radasta kohdan, joka oli jotenkin epälooginen: koira piti ottaa putken suulta haltuun ja toisaalta juosta jo hyppyjen väliin, jotta ehtii suoran putken jälkeiselle renkaalle. Jotenkin onnistuin hukkaamaan koiran ja Flii tuli hypyn ohi. En edes muista hyllytettiinkö siihen, mutta loppusuoralla olleella Aalla Flii ei saanut vauhtia pysähtymään vaan tuli 4 tassua hiekalle. Ihan kunnollisen kontaktin otti, mutta otin uudestaan ja sitten sain haluamani.

Kivan rennot oman porukan kisat! Onnea uusille ATT:n seuramestareille! Niin, ja Cee nappasi ohjaajansa kanssa medien rölliluokan voiton, rata-aika oli noin 7 sekuntiaKieli ulkona... jotta silleen.

Kiitos Tapsalle kuvista!1251145911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
1251145929_img-d41d8cd98f00b204e9800998e