Koskapa tämä viikko menee taas ilman ryhmätreenejä enkä pääse Jaakon reeeneihinkään keskiviikkona, piti hallilla juosta nopsaan sekä eilen maanantaina että tänäänkin. Ja koska ATT-areenalla pyörii ryhmät kaikilla kentillä joka ilta, niin kiirus oli ehtiä ennen klo 18 tekemään edes jotain. Maanantaina tehtiin kontakteja: kaikki meni niiiin hyvin! Ainoan virheen sain aikaan kun jäin A:n sivulle, enkä juossut ohi. Ihan samoin kävi siis kuin kisoissa. Silloin Liipu kääntyi vasten ja takajalat putosivat kontaktilta :-( (Kisoissa kyllä oli vielä rumempi!) Puomilla ehkä sama juttu, mutta ei niin selvä. Kun juoksen rennosti ohi näyttö päällä, saan FLii tekee niin HYVIN!

Kepeillä treenattiin lopun itsenäistä tekemistä niin, että nakit odotti palkkana. TOoosi hidas kaksi viimestä väliä, mutta meni kuitenkin eikä syöksynyt palkalle - kiltti lapsi. Sain liikkua sivusuunnassa ja olla metrin tai puolitoistakin takana ja silti meni ok. Toki vauhti vedätyksellä on superia verrattuna tähän, mutta harkkaa, harkkaa.

Viimeiseksi otettiin "hyppää pienesti"-treeniä ihan matalalla hypyllä. Hyvin toimi, hyppää varovasti koska väli on niin pieni. Tätä pitää treenata lisää ja ottaa vähitellen siihen vauhti mukaan.

Tänään oli Chiban treenitkin Janitalla ja niiden jälkeen pääsi Fliikin taas tekemään. Jasminalla oli kamera mukana aikomuksena napata joku aksakuva Fliistäkin. Ainoa kuva tällä hetkellä taitaa olla tuo sivulaatikon kohdalla oleva . No valo ei hallilla riittänyt tai jotain, eikä kuvista tainnut tulla mitään vaikka kaikennäköistä tehtiin. Taas otettiin paljon kosketustoistoja kontakteilla ja oman liikkumisen variaatioita. Nyt sain tehtyä myös keinua, kun oli apuri mukana. Ihan ok toimi, kun innostin ja juoksi lähes vauhdilla ylos saakka :-) Sitten vielä vähän pienihyppyharkkaa. Lopettelin siihen, mutta Fliin mielestä tässä ei vielä oltu tehty just mitään ja se alkoi murkkuilun! Tosi noloa, kun lähes 2-vuotias ei anna ottaa itseään kiinni vaan kiitää pitkin hallia . Onkohan jotain perustottispuutteita meillä, ehkä..

Huomenna lähden Brysseliin, ja toivotaan ettei lumimyräkät taas tee tepposiaan, viime reissun tapaista en tod halua enää kokea. Pitää aamulla vielä varmistaa matkatoimistolta, että lennot tosiaankin ovat aikataulussa eikä tuntitolkulla myöhässä. Tää ei halua viettää yötä Tukholman kentällä!