Viime viikonloppu víerähti pitkästä aikaa kisojen merkeissä: lähdettiin kahdestaan Fliipun kanssa Nastolaan Agirotu-karkeloihin. Olin aloittanut kesälomani jo perjantaina, jotta päästiin osallistumaan myös pe illan viralliseen kisaan. Cee jäi kotiin mököttämään, kun Roosakin otettiin matkaan - toki vain hoitoon matkalla tiputettavaksi.
Pe illan rataa tuomaroi virolainen Anne Tammiksalu ja se olikin kiva: sai vähän miettiä ohjauskuvioitakin. Jo heti alussa Aan jälkeen oli hyppykuvio, missä moni koira karkasi väärään putkeen liian aikaisessa vaiheessa. Minä en halunnut varmistella viemällä hypyn toista kautta vaan vein Fliin siinä suunnassa, että sai hyvän linjan seuraavalle esteelle, ei ongelmia. Muurin jälkeen vähän töksähtävä putkeen vienti Aan alle. Sieltä toiseen putkeen, persjättö ennen pituutta ja sen jälkeen okseri. Kepeille tullessa tein jotain kummaa ja menin lähelle sillä seurauksella, että koira empi ja vauhti melkein pysähtyi ennen keppejä. Keppien jälkeen oli teknisesti hauska paikka: koira piti viedä hyppykuviossa sarjaesteen välistä ekan hypyn taakse. Paikan olisi voinut hyvin tehdä niistämällä, persjätöllä ja leijeröimällä jatkohypyt. Soitinkin jo apua jotta miten.. mutta sitten tein vain tyhmällä pyörityksellä ja sain koiran vauhdin sammumaan tykkänään. Mutta sujuihan se jotenkuten noinkin. Siitä päällejuoksuna hyppy ja keinu, joka oli ihan HIRVEÄN painava. Flii himmas tapansa mukaan kontaktikohtaan eikä keinu vielä liikahtanutkaan! Sain maanitella tulemaan ja aikaa paloi... Sen jälkeen vielä putken ja renkaan kautta puomille, joka sekin oli hidas... Nollalla kuitenkin maaliin, vaikka aika ei ollut hääppöinen, sitä kun kului keinulla ja puomilla useita sekunteja.

Lauantain karsintarata oli IHAN SIKAMAKEE Spinning Vaikka tuloksissa HYL lukeekin, oli mulla maalissa aivan voittajaoloSpinning!! Ainoa pieni lipsahdus sattui Aan superalastulon jälkeen, kun liikuin inan liian aikaisin ja Flii nappasi putken lähimmän pään. Myös loppurata oli täydellinen, slaalom onnistui hienosti ja kaikki kontaktit juuri niinkuin pitikin. Mutta ei siis  asiaa illan finaaliin.
Illan virallisessa en ohjannut kunnolla putkeenmenoa kauimmaiseen päähän ja taas putkiHYL. Puomin hitaahkoa alastuloa tämäkin oli hyvä rata.

Sunnuntaina joukkueradalla tein väärän ohjaussuunnitelman, joka kostautui kun Flii ei tälläkään kertaa tehnyt aivan sellaista kontaktia puomilla kuin olisin halunnut ja ajauduin siis väärään paikkaan. Erilaisella linjavalinnalla olisi ehtinyt pelastaa tilanteen. Meille saldoksi radalta tuo 5. Joukkueemme muille jäsenille tuli virheitä hitusen enemmän, sijoutus taisi olla siellä 30. tienoilla ;=)
Open Class oli vielä jäljellä. Kaikki meni nappiin (myös puomin alastulo) aina kepeille saakka. Tein edelliselle hypylle persjätön ihan kuten reeneissäkin ja se toimi hyvin. Nyt kuitenkin en rytmittänyt omaa liikettäni oikein ja ajauduin liian pitkälle keppien sivustalle ja jostain syystä vielä käännyin koiraan päin... No Flii meni ihan oikein sisään mutta tuli läpi. Eikä se johtunut siitä etteikö olisi pystynyt kääntymään vaan selvästi se hämmentyi minun liikkeistäni. No vaikka oltaisiin tulutu nopealla nollalla maaliin, ei tässä kisassa olisi ollut jakoa 3-luokkalaisille. Helppo rata ja tajuton aikahyvitys 1- ja 2-luokkalaisille takasi sen lelle.gif

Puomilla nyt himmausta joka toisessa startissa. Pitää reenata siis erilaisia juttuja taas jotta saan varmuuden takaisin. Olen vapauttanut liian aikaisin ja palauttanut, vaikka hyvin tiedän miten kuuluisi tehdä. Ruotuun siis.

Todella hyin järjestetyt kisat; aikataulut pitivät, työntekijät olivat ystävällisiä, riittävästi parkkeja ja ihanteelliset lenkkeilymaastot. Hyvä alusta jne. Ja kyllähän tuo eka nolla ässämmiä 2010 varten lämmitti myös. 

exactly

Tässä vielä muutama kuva
(copyright Jasmina)

1247141235_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247141341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 1247141444_img-d41d8cd98f00b204e9800998e