Päätin sitten pitää lomaa tämän ns. hiihtolomaviikon, vaikkei mitään erityistä ollutkaan suunnitelmissa. Saisinpa ainakin tehtyä rästiin jääneitä kotihommia ja oltua koirien kanssa. Juu, kyllä kouluista ja opiskeluistakin on lomaa, mutta työt ja tietsikka vaatii nuorisolta oman aikansa :=)

Eilen ja tänään otin koko lauman mukaan ja lähdimme Haunisten altaalle. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja hanki hohti! Aivan ihana talvikeli. Kierrettiin koko allas ja saatiin väistää vain yhtä koiraporukkaa. Siirryttiin vain polulta hiukan syrjään ja päästettiin toiset ohi, hienosti meni ilman remmejä. Huomioiden siis että mukana oli kaikista tykkäävä Flii ja vastaantulevat koirat räkyttivät minkä kerkesivät... Chili jaksoi olla niiiin Chili ja rasittava molempina päivänä: kaiken aikaa piti paimentaa Fllitä ja räyskiä, jos toinen pääsi vauhdissa ohitse. Eipä siinä kuitenkaan sen kummempaa, Liipukan  mielestä toi on ihan normaalia äipän käytöstä.

Tänään ennen Haunisten lenkkiä kävin hallilla vähän ohjastamassa ahkeria teknisen toimikunnan miehiä, jotta osasivat laittaa ilmotaulun just siihen oikeaan paikkaan ja muitakin puuttuvia vermeitä kiinni seiniin. Vasta nyt kun halli ja toimisto on ollut parissa kisoissa käytössä huomataan mitä puuttuu ja mitä pitää korjailla.

Hallille kun menin niin pitihän sitä hiukka treenatakin. Fliin kanssa otettiin kontaktihäiriöitä. En kuitenkaan onnistunut niissä niin hyvin kuin olisin toivonut: Liipu lipsui ja toisaalta minä en ollut vapautuksessa looginen. Mutta tätä jatketaan. Harkattiin myös pimeää putkikulmaa, se sujui hyvin kunhan muistin tukea omalla vetoliikkeellä.

Huomenna keskiviikkona on taas Jaakon treenit ja torstaina pitkästä aikaa Fliin ryhmtreenit ATT:llä. Perjantai-illalla ajattelin mennä epiksiin TSAUkkilaan.. Kisailmoja on lähetetty TSAU:lle ja suunnitelmissa on myös Rauman kisat viikkoa ATT:n maaliskisojen jälkeen. Nyt haetaan kisafiiliksiä, ja nimenomaan RENTOJA kisafiiliksiä.