Vapun kaikki aksakisamenemiset jäivät väliin kun Chilillä on yhä juoksu päällä ja elämässä on muutakin (juuh, on on) kuin agility eli veljentytön ristiäiset olivat ilman muuta etusijalla meidän menoissamme.

Vappuaatto ei juuri arjesta eronnut; ei edes yhtään ilmapalloa löytynyt kaappien kätköistä ;=( Vapunpäivänä lähdettiinkin sitten turisteina tsekkaamaan TSAUn kisoja ja olikin kivaa istuksella auringassa ja katsoa tuttujen medien menoa. Eipä juuri ihmeellísiä ratoja ollut, mutta muutama hyvä tuttujen suoritus kuitenkin. Vähän kutkutti lähteä uudelleen iltapäivällä makseja katsomaan, kun J&J:kin olivat lähtölistoilla, mutta eipä sitten jaksettu ajella eestaas. Sääli, koska ilmeisemmin katsottavaa olisi ollut..

Vappuviikonlopun töinä oli itselleni listannut lehtikompostin kääntämisen. No huh sentään, aikamoinen urakka onkin. Onneksi oli vielä keskeltä niin jäässä, jotta on pakko jättää useammalle päivälle. Selkä on jo jumissa ja huomenna varmaan taas tuo käsi heittäytyy ihan kamalaksi... Hyvää multaa siellä kuitenkin oli, eipä tarvi säkkitolkulla ostaa. Koirat pyörivät jaloissa auttamassa ja varsinkin Ceen tennaripallo oli koko ajan lapion edessä - hmm mistäköhän syystä?

Ensi viikolla Fliillä onkin mukavasti buukattu reeniä; maanantaina Jaakon yksäri ja keskiviikkona Jaakon muut superit, ja taidanpä vielä ottaa sen torstain ATT:n treeniinkin mukaan. Nyt kun ollaan juoksun takia huilailtu on mukava taas päästä tekemään kunnolla muuallekin kuin vain pihalle.

Päivän kuva on vähän erilainen kuin näillä sivuilla yleensä: tosin tämä pikkuinen Leona-vauva nukkui ja tuhisi kuin koiranpentu konsanaan:=)

1241367919_img-d41d8cd98f00b204e9800998e