Taas voi huokaista ja todeta kaiken menneen hyvin, vaikka kisat olivatkin ATT:n historian suurimmat! Etukäteen odotettiin jopa yli 900 starttia, mutta juoksujen ym poissaolojen jälkeen määrä jäi hiukan pienemmäksi. Mun mieltä kilpailutoimikunnan vastaavana ilahdutti erityisesti, että toimihenkilöt jaksoivat puurtaa pitkät päivät iloisella mielellä! Yhtään hapanta naamaa ei näkynyt vaikka sunnuntaina iso osa porukasta teki 16 tunnin rupeaman!! Aikataulut pitivät mainiosti: sunnuntaina oltiin "pahimmillaan" vartti (!) myöhässä ja maanantaina ei sitäkään. Aika mahtava homma, kun miettii miten monesta asiasta aikataulut oikeasti voi mättää... Tosin maanantaiaamuna pikkasen hiki nousi selkään, kun kisajärjestäjän painajaisista pahin toteutui eli läppäri tilttasi. Onneksi varakone löytyi eikä kukaan kisaajista varmaan edes huomannut tätä kauhunhetkeäni. Kiitos Taija tuesta ja avusta!! Ainoastaan tykillä seinään heijastettavat on-line -tulokset jäivät uupumaan ja tehtiin taas vanhaan tapaan merkinnät seinän listoihin.

Fliin juoksun takia en siis itse päässyt baanalle lainkaan, mutta onneksi JOKU meidän perheestä pääsi. Ja Cee ja Jasmina näyttivätkin taas kuka on kuka - ja kuka on N-O-P-E-A! - kuitaten kahdelta radalta makeet nollavoitot ja samalla puuttuneen tuplanollan ja arvokisalipun. Kilpakumppaneinakin oli ihan kelpo porukkaa verrattuna viime aikojen kyläkisoihin, joten arvokkaat voitot, sanoisin. wooooooohoooo

Piha alkaa jo olla aika kuiva, joten kepit nakattiin takapihalle. Chili pääsi tekemään jo sunnuntaina ja Fliikin eilen illalla. Nyt on kivaa ja niiiiin pajon helpompaa, kun esteet on vieressä ja pääsee tekemään milloin huvittaa ja pienissä pätkissä. Kun saadaan kuukauden sisään vielä kontaktikapistuskin tuohon pihalle, on meillä jo ihan mukavasti harkkaesteitä treenaamiseen!