Helatorstaina taas pitkästä aikaa kisaradalle: saldo HYL, 5 ja nolla. Nollarata ihan ok, edelleen kuitenkin varmistelen este esteeltä... Seuraavana viikonloppuna olikin sitten supeRtreeniä tiedossa: Treeniringin leiri Tuorlassa. Kaksi treenikertaa Jaakolla ja kaksi Janitalla. "Lue rataa pätkissä", "oikeaa asennetta" sekä "ohjaa ponnistuspaikkaa kohden" oli kotiin viemisenä .

Sitten olikin parin viikon päästä vuorossa Rauman kisat. Ekalla radalla alku sujui kohtalaisesti kunnes tuomari ystävällisesti puhalsi meidät ulos radalta, kun otin keppivirheen tullessa kuvion uudelleen edellisen esteen kautta. Ei saa treenata, ei. Nurmikkokisan aikana tuli vettä ja rakeita ja kisa keskeytettiinkin hetkeksi. Kaikki ajatukseni oli litiläti-kunnossa olevassa nurmessa enkä ohjannut kunnolla: Flii ihmetteli ja otti kolme kieltoa. Hyvä minä.

Tampereen iltakisojen ekalla radalla olin taas löysä: toinen hyppy piti ohjata 90 asteen kulmassa vasemmalle ja minä heitin löysästi koiran aivan liian aikaisin ja siis hypyn taakse. Jatkettiin kuitenkin vielä, kunnes löysäilyn huomatessaan Flii tuli A:n alas juokuskontaktina pysähtymättä. Leikki loppui siihen. Hyppärillä parempi fiilis ja ohjaus kuta kuinkin kohdillaan (niin kohdillaan kuin se mulla voi olla..). Mutta taas se varmistelu, jonka seurauksena olin myöhässä ja avot, takaakierron asemesta otti hypyn edestä. Tällä radalla Chili otti voiton ja hyppyvalioitui, siitä hyvä mieli .

Salossa tänään kolme rataa: hyppärillä putken väärä pää takaaleikkauksen löysän ohjaamisen takia. Toisella radalla kaikki kontaktit hiipimisiä!!! Taisi olla seurausta Tampereen läpitulosta.. No, puhdas rata kumminkin, vaikka sekunteja annettiin muille etumatkaa. Cee teki hyvän työnollan tällä radalla. Kolmas rata kaatui myös putken väärään päähän menoon: ennen loppusuoraa vedin koiraa niin voimakkaasti pois putken väärästä päästä, että vein sen sitten A:lle... Enkä varmaan edes käskyttänyt putkeen .

Nyt sitten pitäisi laittaa SM-ilmoa... huh.