Viime sunnuntai kului tiiviisti netin äärellä sormi refresh-näppäimellä hehheh.gifhehheh.gif. Veikkauskin oli tehty - eikä ihan niin pienilläkään summilla, niin olin varma ja toivoin koko sydämestäni supeRkoutsin pärjäämistä. Veikkasin siis Zeniä ja Omiellekin laitoin rahaa... Liukas rata koitui kuitenkin Zenin kohtaloksi, mutta mahtavat mitalistit silti saatiin!! Medeissä Viima olisi oikeasti laittanut pitkille jaloille ja kädessä viemiselle kampoihin, mutta epäonnea oli Anulla taas, pieni herpaantuminen ja kielto. Wannabekromfo-henkeä oli kuitenkin nähtävissä hehheh.gif. Kaikista eniten iloitsin Fliin velipojan Vipun saavutuksesta: helmikuussa 2 vuotta täyttänyt lapsukainen nappasi SM-kisoista tuliaisena sijan 10!! EI paha. Ja miten sairaan hyvä puomin alastulo finaaliradalla, eipä ole usein noita nähty edes mestareilla... 

Ilon aihetta antoi myös parhaan seurakaverini MarjaK:n  ja parson Hugon menestys Torniossa, ihan sikamakee valioituminen perjantain isossa kisassa ja SM-kisoissa sijoitus 20. Onnea vielä tätäkin kautta!!

Kisoista innostuneina tehtiin eilen eräällä Tornion radalla ollutta hankalaa keppivientiä (aloituksena hyppy - rengas - pitkä - kepit). Chili toimi hyvin eteen heitolla ja hidastuksella. Fliillä ehkä paras oli sokkari pitkän jälkeen. Olen alkanut nyt treenaamaan sokkareita ja jopa oikeisiin paikkoihin ja tekemään niitä myös kisoissa tarpeen tullen. Homma toimii. Tehtiin myös vaikeaa pitkin estevälein olevaa välistävetoa kolmella hypyllä. On se paha. Varsinkin kun kromfo tulee miljoonaa edelliseltä esteeltä. Sain jotenkin toimimaan pari kertaa, mutta tekniikka on ihan hakusessa. Tähän tarvittaisiin nyt neuvoja ja oppeja, mutta reenataan lelupalkalla aloittaen helposta, jospa se siitä löytyisi. Hassua, että omalla pihalla kolmella hypyllä ja vauhdilla tullessa ei ole niin mitään kääntymisongelmaa... Syksyn Jaakon treenejä odotellaan.

Agirotu alkaa jo kutkuttaa, tosi makeeta päästä taas kisaamaan kippis