Kontaktit ei siis enää toimi kunnolla . Lienee lapsella noussut kisoihin liittyvät fiilikset, koska jo ekaa starttia odotellassa riekkui kaikkien rataa tekevien koirien perään! Ei ikinä ole reagoinut muihin kuin Ceen menemisiin...  Ja kun kontaktit ovat kuitenkin vielä aika hauraalla, on lipeäminen kisatilanteessa kai aika oletettavaa. Harmitus on iso!

Radat olivat helppoja perusykkösiä: ei mitään vaikeeta eikä tekniikkaa. Eka radalla olisi pitänyt alussa sijoittua vähän lähemmäs keppien alkua, nyt kun olin kaukana kepeistä annoin jotenkin Fliin valita joko kepit tai A:n ja sehän valitsi A:n - blokkasi tiensä edestäni kontaktille, just joo. Tehtiin kuitenkin sitten kepit ja hypyt ja tultiin taas A:lle josta läpijuoksu... Palautin eikä ottanut sittenkään kunnolla -> koira syliin ja pois. Toiselle radalle mennessä pelkäsin alussa puomin päätä ihan turhaan, lapsi tuli lentäen kakkoshypylle, hieno keinu ja siitä putken kautta puomille. Puomilla pääni ei kestänyt ja jäin taakse, Flii juoksi läpi. Jatkoin kuitenkin (ei ehkä olisi pitänyt ). Putkeen ja aivan sairaan nopeat hienot kepit: tämän me osaamme ... Keppien päässä piti edistää jotta sai koiran muurille hyvään linjaan ja tässä kohti töpeksin: en ollut tarpeeksi pitkällä edellä kääntämässä ja törmättiin toisiimme. Tästä kielto ja kosketusvirhe. Sen jälkeen ihan kelpo menolla maaliin. Nopea aika, mutta ei niinkään harmittanut virhe vaan kontaktien läpijuoksut. Kolmannelle radalle mentäessä ei ollut enää mitään jännityksiä ennenkuin näin meille painajaismaisen loppusuoran: nyt pitää JUOSTA. Radan alku oli hyvä, kepit ihan superia ja A:kin kohtalainen vaikkei kyllä pysähtynyt. Sitten menoksi: tein putken jälkeen persjätön mikä ei sitten jälkeenpäin ehkä ollutkaan viisasta. Ehdin kyllä nippanappa, mutta olisin saanut enemmän etumatkaa, jos en olisi vaihtanut puolta! Nyt siis juuri ennen rengasta Flii pääsi edelleni ja kääntyi kohti, vaistomainen vastakkaisen käden nosto ja naps, lapsi kääntyi lisää ja meni renkaan välistä! Pikkasen harmitti, kuitenkin.

Meno ja radalla yhdessä tekeminen tuntui nyt aika mukavalta, mutta ilmeisesti näyttää yhä jokseenkin kaamealta. Vaikkei se milät näyttää olekaan se tärkein asia, pitää kyllä yrittää saada lisää rentoutta jatkossa. Omaan menoon vaikutti varmasti se, että olin taas virunut kisoissa jo koko lauantain ja sunnuntain aamupäivänkin, vaikka Arja ylitoimitsijan hommat hoisikin. En vain osannut mennä kotiin .  Helmikuun omissa kisoissa olen itse YT, mutta jo nyt päätin, että joku muu saa hoitaa käytännön hommat hallilla oman luokkani kisapäivänä, toivottavasti järjestyy. Jos ei niin sitten en voi itse kisata. Ylitoimitsijoita on yhä aina vaan niin hankala saada, vaikka kilptmk hoitaakin jo suurimman osan töistä! No, koko viikonlopun viettäminen hallilla kerran vuodessa voi olla jollekin vaikeata järjestää.

Pienet kisamme sujuivat hyvin: lämmin ja hieno buffa ja toimistomme saivat ylenmäärin kehuja. Hallissa oli lauantaiaamuna pakkasta 12 astetta, sunnuntaina olikin sitten jo lähes nollassa. Pohja toimi hyvin eikä muissakaan jutuissa löytynyt valittamista.

Sunnuntain ykkösissä kisasi myös Kujeen "isosisko" Amanda. Amaa ehkä hieman ekalla radalla jänskätti muuta toisella radalla Hanna ohjasti Amandan nollalla maaliin, ONNEA! Kujekin sai tehdä hallissa lämppäreitä ja kisatkin ovat kuulemma edessä ensi viikonloppuna: tietää Hannalle hieman enemmän juoksuvauhtia, luulen ... Onnea siis Kemiin. Kuje ei oikein tykännyt tehdä Liipun kanssa tuttavuutta vaikka oikeita siskoksia ovatkin, mutta Flii tykkäsi senkin edestä Kujeen ihmisistä, hmm.

Nyt edessä on kontaktitreeniä, kontaktitreeniä ja kontaktitreeniä. Yritän saada läpijuoksuja myös reenissä, jotta saan muistutettua lasta siitä mitä ollaan joskus sovittu... Jaakon reenitkin alkavat jo ensi viikolla, kivaa.

Ensi sunnuntaina on sitten vähän erilainen koitos tuossa naapurissa, kun mennään Fliin kanssa näytelmiin. Jänskätystä ei ainakaan laske se, että minun pitää itse esittää lapsi... Muistankohan enää edes mitä siellä kehässä pitää tehdä ?