Saamaton olen ollut blogin päivityksen suhteen. Eipä vaan ole oikein ollut mitään kirjoitettavaakaan: ei kisoja eikä pahemmin treenaamistakaan ... Fliin juoksu on nyt vihdoin loppu ja tänään pääsin niin piiitkästä aikaa ottamaan jotakin hallilla. Kyllä oli neiti innoissaan! Tein keppien häiriötreeniä ja liikuin sivusuunnassa todella kaukana. Hyvin kestää kyllä jo tuon, mutta ei edelleenkään pujottele loppuun oikeaa vauhtia (jos ollenkaan:-( jos jään taakse. Voi kunpa olisi aina mukana joku koutsi joka aina kertoisi mitä ja miten pitää reenata - yksin on niin saamaton. Päällejuoksuharjoitustakin tein, se ei vaan oikein meillä vielä suju.
Jaakon supeReita jäi nyt väliin juoksun takia kaksin kappalein ja nyt viimeinenkin kurssikerta, kun työreissu pilaa sen .. Onneksi Treeniringin leirillä pääsee taas hyvään oppiin - ehkä sillä saadaan taas vire kuntoon.
Pihalle ei vielä saa esteitä - nurmikko menisi vallan huonoon kuntoon, kun on vielä niin pehmeää. Mutta varmaankin jo viikon parin päästä tehdään treeniä kepeillä, kolmella hypyllä ja kontaktikapistuksella!