Pakkaset paukkuu täällä Turun seudullakin, näin ollen ei olla päästy treeneihin yli viikkoon ;/ Myös tämän päivän Niinun yksäri oli peruttu. Tosin olin jo joutunut töiden takia luovuttamaan oman treenivaraukseni Marjalle...
Liipu opettelee nyt olemaan pienemmässä laumassa eikä kyllä suuremmin ole yrittänyt Roosaa pomotella. Mitä nyt vähän lenkillä haastaa leikkiin; voitko ajaa mua takaa, hei? Noh, eihän nyt Roosa voi, ei tietenkään. Mutta onneksi sunnuntain lenkillä löytyi kiva pupu, jota puolestaan Liipu sai ajaa takaa  Harmikseen hällä (siis Fliillä!) oli talviPomppa päällä, joten täyteen vauhtiin oli mahdoton kiihdyttää.. Niin pupu pääsi pakoon ja oli pakko palata takaisin äipän luo...

Lauantaina ajelin hyvässä aurinkoisessa säässä Lohjalle Kipaa moikkaamaan ja kuulumisia vaihtamaan. Mukava oli taas turista ja Flii nautti myös olostaan täysin siemauksin; hyvin tuli sekä Kipan että Maken naamat ja erityisesti nenät ja taisi tulla hampaatkin (!) puhdistettua Liipun toimesta. Miten niin iholle tuleva länderi? Velipojan kanssakin vähän tsekkailivat toisiansa. Eipä siis ole vielä Flii tulevasta sulhosta varmuutta, katsellaan ja kuulostellaan. Kiitos kahvituksesta ja aina niin hienosta Kipazin-kalenterista!

Sunnuntaina käytiin kahvilla Betaniankadulla, kyllä on Ceellä hieno koti. Nyt vaan pitäisi opetella kaikki jutut, niin elämä olisi helpompaa. Mutta kyllä se siitä, nyt jo näyttää paremmalta, kun feromonipitoisuuskin on huoneilmassa kohdallaan.
Tänään kokeilin furminaattoria Roosan turkkiin ja kyllä toimi, juuh. Kauheat kasat pohjavillaa sain irti... Sitten vielä shampoopesu niin joulunpuhdas bretonihan se siinä. Sama homma Fliille, tosin furminaattorin sijaan sormet, joilla kaikki irrallinen karva pois. Pesun jälkeen sohvan nurkassa oli sitten mukava kölliä, lämmin takkakin siinä selän takana.