Kisavuosi, vaan ei -kausi, on pulkassa. Agilityn kisakausihan katkeaa aina SM- ja MM-karsintanollien keruun päättymiseen tai itse ko. kisoihin niillä, jotka sinne pääsevät kisaamaan. Meillä on vuoden vaihtuessa plakkarissa 6 kpl SM-nollia ja 5 kpl karsintanollia. Hyviä ratoja eivät ole kaikki nuo olleet, varsinkin viimeinen nolla Tampreelta oli oiva esimerkki siitä, että tulos voi olla nolla, vaikka rata on kamala. Näitä näkee...  Toisaalta hyviä hyllyratojakin on meillä ollut muutama. Fliin kanssa on niin ihanaa kisata, eikä tulosten tai hyvien aikojen tavoittelu ole onneksi tullut meille pääasiaksi; tähän teen vielä muutaman tukevan päätöksen ensi vuodelle.
Omissa kisoissa viikonloppuna oli radoissa paljon hyvää; Liipu kulki kovin nopeasti ja kiihkeästi, otti kunnolliset kontaktit ja minäkin maltoin tehdä oman osuuteni kontakteilla huolella, vain sanallisella käskyllä vapautus. Joka radalla vain jossain kohdassa ohjaus petti ja virhe tuli. Viimeinen rata oli ilman muuta paras, ohjaus tehokasta kunnes sitten loppusuoran alussa tein liian pitkälle (ja ihan väärään suuntaan, arrghh) venyneen valssin ja koira tuli "hyppylinjan" (ei siis hypyyesteen tai siivekelinjan) ohi. Kävin vielä varmistamassakin mistä kielto oikeasti tuli ja näin Savikko sen minulle siis selitti. Tunsin kyllä kärsineeni lievää vääryyttä tuossa tuomiossa...

Tässä "mielenkiintoinen" kuva ekan radan alusta. Sain tehdä lemppariohjaustani toiselle hypylle; takaakierto, niisto, sokkari ja Liipu kulki miljuunaa ja otti linjat tehokkaasti. Siitä pitkälle ja suoristus keinulle. Niin makean tuntuista menoa!

Seppo Savikon ratakuvat:
Kisa A

Kisa B:

Kisa C:

 
Nyt reenataan vielä parit supeRit Jaakolla ja jouluviikolle saatiin Niinun yksärikin varattua. Niiden jälkeen parin viikon taukoilua ja sitten kisaamaan Hyvinkäälle tammikuun alussa.