Talvi on kiva, mutta sen saapumisen ajankohta ei aina passaa niin hyvin! Olin siis lähdössä tiistaiksi työkokoukseen Brysseliin ja menolento oli buukattu Helsingin kautta maanantai-iltapäivällä. Lunta oli tuiskuttanut Turussa jo sunnuntai-illan ja pääkaupunkiseudulla ilmeisesti vielä maanantainkin. Joka tapauksessa Helsingin kone saapui Turkuun jo reilusti myöhässä ja pääsin matkaan vasta noin tunnin alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin. Finnair sekoili vielä Helsinki-Vantaalla porttien kanssa - ja niin siinä sitten lopulta kävi, etten enää päässyt Brysselin koneeseen, vaikka kone portilla vielä olikin - lennonjohdon typerät määräykset... Transitista sain uuden lennon seuraavaan aamuun ja virkailija sanoi etteivät hoida hotellia??... Tarkoittivat tietty, etteivät juuri SIINÄ palvelupisteessä varaa majoitusta, mutta ymmärsin etteivät ollenkaan... no varasin ite majoituksen - lähestulkoon viimeinen huone Vantaalla oli Bonus Innissä. Siinä vaiheessa muistin soittaa Brysselin hotelliin ja kertoa, etten ole tulossa: kiva kiva, veloittavat kuitenkin, koska olisi pitänyt peruuttaa 24 h aikaisemmin :ö) Just joo ja eikun ulos ihmislaumaan hotellitaksia oottelemaan. Se tulikin nopsaan ja ihmiset sulloituivat mukaan. Vastapäätä istui pappa, joka oli menossa Kiinaan ja kaupparatsu, jonka seuraava työkeikka oli Saksassa. Samassa veneessä kaikki tyynni, muttei paljon lohduttanut... Bussi tyhjeni pysäkki pysäkiltä ja lähestyi jo taas terminaalia, mitä mitä?? Juu, Bonus Inniin on ihan OMA hotellitaksi! Noo, olishan se yö mennyt tässä bussissakin ympäri pyörien, mutta hyppäsin siis ulos amerikkalaisen tytön kanssa jolla oli sama hotelli. Meni varmaan yli puoli tuntia ennenkuin oikea taksi tuli ja päästiin nukkumaan... Kun kaikki menee pieleen niiin olin jo ihan varma että myös aamun lentoni on myöhässä tai peruutettu. Joka tapauksessa myöhästyisin pari tutia kokouksen alusta, kannattaisiko lähteä ollenkaan... Kuljetus hotellilta kentälle klo 6 ja koneeseenkin pääsin ihan ajoissa, joten tiistai alkoi jo näyttää lupaavalta. Brysselin lentokentän taksijonot olivat huimat, mutta lopulta olin myöhässä vain noin puolitoista tuntia, jees! Kotimatka sujuikin sitten jo ihan ok. Nyt pitää vain reklamoida Finnairia ja saada korvaukset mm. ylimääräisestä yöpymisestä.

Keskiviikkona taas jo normaalisti kotona. Jaakon treenit ja Jasmina piti hakea Ruskolta mukaan. Oltiin hiukka myöhässä, muuta niinhän se oli koutsikin taas... Tosi makeet treenit! Fiilis ja asenne oli kohdallaan ja se näkyi myös tekemisessä. "Pidä toi" ,oli Jaakonkin kommentti. Kaikki onnistui hyvin ja hauskaa oli molemmilla!  Spinning Radan 16 ekaa estettä meni puhtaasti jopa kahdesti peräkkäin:

2105529.jpg

Treenattiin sitten samaa harkkaa myös omassa torstairyhmässäni. Olin jo rakentanut radan lähes valmiiksi koska Niinan reeniä ei ollut - näin jäi aikaa jokaiselle jopa ruhtinaalliset 10 minuuttia. Hyvät treenit, kaikille jotain kotiin vietäväksi. Lopuksi otin vielä Fliilllä keppien sisäänmenoa ekaan väliin auttaen ja ylipäätään kepeille menoa. Hyvin sujui, jees!

Lauantaina mentiin taas treenaamaan ajatuksena osallistua Johannnan koulutukseen. Noooh, Johanna ei tällä kertaa ollut vaivautunut tulemaan paikalle, mutta onneksi siellä oli kouluttajia ihan omasta takaa. Tehtiin helpohkoa ratatreeniä, jossa meille vaikein kohta oli löytää oikea putken suu vauhdikkaan suoran päätteeksi. Ekalla kerralla olin ilmeisesti niin hyvin jäljessä, että onnistui hyvin, mutta seuraavilla kerroilla lapsi haki aina väärää päätä. Lopulta onnistuin ottamaan vauhtia pois ennen putkea ja onnistuihan se! Kivat treenit, jäi hyvä mieli. Treenien jälkeen lenkille ja sitten pukuvuokraamoon vuokraamaan frakkia Pikelle vanhojen tansseihin. Tiesin kyllä että ollaan myöhässä - vanhojen tanssithan ovat jo helmikuun lopussa, hmmm :ö) - mutta onneksi saimme haluamamme lakerikenkiä ja liiviä myöden!!

2105512.jpg

Sunnuntaina Cee kisaa Purinalla kolmen startin verran ja Flii harkkaa joko kotona tai sitten pääsee hallille...vähän riippuu. Mutta ensi viikonloppuna on sitten taas kisaa tiedossa lapsellekin...

                    Image:AnimatedAgilityDog.gif