Eilen kisattiin omissa kisoissa Seppo Savikon agilityradoilla. Tuomari oli unohtanut kepit pois kaikilta radoilta, mutta mitäs tuosta, mielenkiintoisia kuvioita olivat kuitenkin  kaikki. Ekalla radalla kulki suhteellisen hyvin aina sinne saakka kunnes piti kahden mutkaputken välistä lähettää koiran toisen mutkaputken pimeään päähän. Annoin Liipulle liian vähän tilaa ja mitä lapsi teki?? Noh, hyppäsi toisen putken päälle!! Siitä HYL. Riekkuminen alkoi myös heti kohta, koska ohjaukseni ei enää lähtenyt käyntiin... Yritin tehdä veilä loppuun, mutta eihän siitä mitään tullut.

Toisella radalla kiepautettiin aan alla olevaan putkeen heti keinulta, joka oli toisena esteenä. Kääntökulmaa oli jonkin verran ja moni (kokenutkin!!) koira lipesi keinulta suoraan aalle... Päätin varmistaa Fliin putkeen menon ja valssata (haha!) keinun jälkeen. Noh -  valssi töksähti paikoilleen ja ilmeisesti peitin koko putken suun, koska Flii ei irronnut kädestäni mihinkään! Yritin vielä toisen kerran tönäistä sitä ja vieläkin vain pyöri. Lopulta menii mutta lopetin sitten siihen: ei mitään järkeä riekkuvalla koiralla tehdä loppurataa

Kolmannelle radalle lähdin ehkä jo vähän vihaisenakin. KePo oli lenkittänyt koiran hyvin hölkkälenkillä (!!) ja  päätin että nyt lähettelen kauempaa ja annan tilaa. Kolmannen hypyn jälkeen mentiin  renkaalle ja siitä putkeen. Liipu meni kovaa ja taisi multa taas päästä taas se kiljahduskin, kun tuntui etten kerkiä mihinkään...  (Juoksukouluun mun pitäis mennä, juu tiedetään!). Muurin palikka kolisi, mutta vain kolisi eikä sitä lasketa. Aan kontakti oli ihan SUPER, tuntuikin hyvältä ja näytti videollakin ok. Sain mukavasti etumatkaa ja jatkoelämä helpottui. Viimeisellä putkella tiesin, etten kerkiä ja taas luovutin jo ennen aikojaan... Koira tuli vähän jaloille, pyörähti kerran, mutta sain kuin sainkin törkättyä sen oikealle esteelle. Puomin alastulo oli myös juuri sellainen kuin halusin Nollalla maaliin ja sijoitus lopulta 3. mikä riitti sääli-sertiin... Mutta valio mikä valio!

Tänään sunnuntaina tehtiin pikareissu Kipan luo treffaamaan Fliin sulhasehdokasta ensi keväälle. Hyvin nuorenparin treffit sujuivatkin, vaikka toki käsilaukku vähän heilui ja neito näytteli hieman purukalustoaankin. Tämä kuitenkin oli vain yllykettä pojalle, joka oli vähän ihmeissään jotta ihan luvan kanssako tässä saa tyttöä liehitellä. Keväällä sitten vasta kuitenkin katsotaan ihan oikeat tykkäämiset!