Viikonloppuna kisattiin Hämeenlinnassa EHKK:n kisoissa. Nyt päästiin vihdoin vertailemaan vauhtiamme kunnolla kahteen nopsaan länderiin sekä yhteen pitkän miehen ohjaamaan koikkeriin :?)
Radat tuomaroi Johanna Wütrich. Eka oli hyppäri: olin tapani mukaan myöhässä valssissani jo heti alussa (mistäköhän tähän saisi apuja..) ja se kostautui tietenkin. Taas hyllytettiin putken väärään päähän! Taisi olla samantapainen hylly jo kolmannen kerran lyhyen 3-luokan uramme aikana, huh... Noh sain koottua itteni ja jatkettiin, tosin koira riekkui kädessä selvästi huomaten ohjausvirheeni ja harmituksen. Reipas tuomarinsihteeri oli kirjannut aikamme ylös, ja koskapa koiran etenemä matka oli aivan sama kuin oikealla radalla ja ohjaamiseni ei ainakaan vienyt Fliitä paremmille linjoille, uskon että aika oli aikas vertailukelpoinen. Ja mitä ihmettä: se aika oli tuloslistalla nähtävissä olevista toiseksi paras heti Frodon jälkeen. Jestas.  Video.

Agiradalla sattui sitten virhe, joka TOIVOTTAVASTI todella oli tilastovirhe: Flii nimittäin loikkasi puomin ylösmenon ;=(  Alastulo oli hyvä, samoin A:lla, keinu oli nippa, tosin tuosta videolta näkee, että päästän melkein sivusta pois, ei hyvä... Tällä radalla päästiin taas vertaamaan aikaamme: nelisen sekkaa Frodolle ja pari sekkaa Chilille ja Jetille, ei paha. Tosin ainakaan Chili ei mennyt normaaliin tikkatuulispää-vauhtiansa, vaan oli saatettavalla tuulella... Video.

Kivaa oli, taas.

Laitan tähän vielä nuo Seuramestiksen radatkin: