Jo olikin ihanaa lähes viikon ajan: kuivaa ja pikkupakkasta ja Forssassa jopa luntakin muutama sentti. Nyt tänään taas rapa roiskui lenkillä ja länderit olivat mahaa myöten kurassa. Roosa on sen verran isompi ettei kura roisku niin pahasti vatsan alle, toki senkin jalat piti silti putsata.

Joulunpyhät on taas vietetty. Aika matalalentoa kylläkin, olin ajatellut tehdä koirien kanssa pitkät lenkit lumisissa maisemissa joka päivä, mutta toisin kävi. Flunssa kolkutteli jo parina viimeisenä työpäivänä, mutta en vaan jäänyt kotiin lepäämään. No jouluaattona se sitten iski oikein kunnolla ja kestää yhä :-( Aattona sentään tein vielä kunnon lenkin, mutta kun Jasminakin yhä on puolikuntoinen polvileikkauksen jälkeen niin koirat sai kyllä kärsiä... Toisaalta Ceen tassut meni rikki kovasta lumesta joulupäivänä, vaikka vain riehui pihassa. Tai ei oikeastaan tassut menneet rikki, vaan kynsien ympäryksen iho meni ihan vereslihalle joka kerta kun juoksi kovassa lumessa pihalla. Toivoa sopii, että se siitä nyt petraantuu ja iho tottuu, olis sääli jos koko talvi jouduttais menemään remmilenkillä.

Kilttejäkin oli oltu, ainakin aattoillan lahjoista päätellen. Leena Lehtolaisen uusin on jo loppuun ahmittu, Sex and the City katottu, suklaat syöty, MP3-soitin odottaa vielä tuossa lataamista! Myös koirien paketeista paljastui niinkin ihastuttavaa kuin sonninsutipätkiä ja keuhkonpaloja, NAM. Jossain vaiheessa iltaa ihmeteltiin, jotta olivatko kaikki koirat (4kpl) syöneet jo sutinsa, kun sitten huomattiinkin, että ovela pikku varas Flii oli käynyt nappaamassa kaikkien muiden lahjat itelleen...

Kotona lauantaina tehtiin Fliin kanssa hiukan nenukosketusta steppilaudan ja vauhdin kanssa. Neiti oli vähän unohtanut mistä on kyse, argh. Hitaammin kun tehtiin meni ihan ok, mutta kun ärsytin ja mentiin vauhdilla niin juoksi yli. Noo, taaksepäin sitten vain ja tein ihan paikaltaan nenukosketusta ja kyllä sen jälkeen taas muistui mieleen vauhdistakin. Pikkasen ollaan tehty myös ison kuntopallon päällä istumista ja siihen hyppäämistä. Selkeesti omien lihasten hallinta on ainakin Fliillä parantunut, sen huomaa kun se hyppää pallolle ja pysäyttää liikkeensä. En seisota pallolla vaan siinä istutaan ja pidetään hetken tasapainoa etupäällä. Ihan vain pieniä harkkoja ja tosiaankin niin ettei selkä jännity. Cee nyt on ennenkin tehnyt tämmöstä treeniä, kun se hyppää Jasminan selän päälle, stoppaa sinne vauhdin ja tasapainoilee hetken. Fliille tämä on uutta, mutta kivasti tuntui hiffaavan mistä on kyse.

Hallille tästä pitäisi päästä tekemään kontakteja ja keppien päätä, mutta oma olo vielä aika nihkeä. Huomenna yritän raahautua töihin, saa nähä jaksanko olla siellä koko päivän.