Olipa mukavaa taas päästä kunnon treeneihin Fliipun juoksutauon jälkeen! Jaakko oli rakentanut tajunnanvirran viemänä putkihässäkän, jossa sai viljellä takaaleikkauksia ja sokkareita - ja juosta hehheh.gif. Hiukan kehuja saatiin ohjaamisen rohkeudesta paikoittain, mutta läksyjäkin tuli ihan reippaasti:

  • Putken 1 (ja 8) jälkeisen hypyn 2 (ja 9) takaaleikkaus: hae koira matalalla kädellä läheltä putken suuta, ohjaa nostamalla kättä ja käskytä jotenkin (heh!), jottei koiran tarvitse kysyä! Flii kun ei niin hyvin irtoa eteenpäin taakse jättäytyessäni
  • 3 hypylle poispäinkäännös, sokkari alkuun jo hypyn 4 siivekkeellä (aivan yhtä ajoissa kun aloittaisin valssin tässä kohtaa..) -> sokkarin aloitus rohkeasti ajoissa!
  • Poispäinkäännös hypylle 6 ja käsi tukee seiskalle, mutta en mene sinne... Flippi hypyltä 7 putkeen 8 selkeästi kahdessa osassa: ensin puolivalssi ja kun koira on siinä mukana käännös persjättöön. -> kaipaa harjoitusta, vaikka onnistuikin melko hyvin siihen nähden miten ollaan sitä tehty.
  • Sokkarin "aloita ajoissa" -harjoitus oli myös ennen 12 putkea

1241555144_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tosi hyvät fiilikset jäi taas, ihan kun me jo jotain osattaisiinkinvislaa.gif, mutta sen tunteen päälle onkin hyvä rakentaa lisää. Huomenna päästään taas - liekö sama rata... Ja torstainakin sitten omalle hallille tekemään ainakin jotain pientä.