Ooops, onpa mennyt aika taas siivillä! Viime viikolla treenattiin vain kahdesti: tiistaina omatoimiset hallilla ja keskiviikkona Jaakon vikat supeRit. Kyllä tulee ikävä noita tehotreenejä, mitä sitä osaa enää omin nokin harjoitellakaan, kun ei saa kotiläksyjä? lelle.gif Nooh, niitä vanhoja läksyjä tietenkin! Ja treeniringissä pyörii koko ajan niin paljon hyvää harjoitusmateriaalia ja treenivinkkejä ja kokeiluja että eiköhän niillä kesä pärjätä.

Viime torstaina tuomaroin Taikaa Tassuissa -epikset. Puuduttavaa puuhaa, sanoisinko. Mutta mukav oli saada positiivista palautetta radoista. Ehkäpä taas joku kerta suostun.

Lauantaina oli kummipoika Topiaksen lakkiaiset. Tähän piti tulla hieno kuva meistä yhdessä poseeraamassa, mutta ei nyt sitten vielä tullutkaan, kuva on yhä jossain, jonkun kameran uumenissa...

Eilen hallilla tehtiin hyppykuviota radalta, jota Cee oli aiemmin saanut mallikappaleena tehdä jo Janitalla. Sivuirrotus renkaalle onnistui Fliin kanssa hyvin, kunhan vain muistin pitää ohjauksen päällä vaikka sivussa jo liikuinkin. Päätin, että tätä uskalletaan nyt sitten myös kisatilanteessa tehdä, ei enää varmisteluja renkaalla, kiitos! Lopuksi tehtiin 4 hypyn välistävetoja ees taas, viidettä ei uskallettu riviin laittaa... Aikas mukavasti meni sekin. Päälle vielä muutama kontaktitreeni ja palkkaus A:lle (varpaiden venytysharjoitus samalla..)

Viime viikonlopun helleaalto helli meitä oikein kunnolla. Ceekin sai taas suihkulähteen yksityiskäyttöönsä - ja ahkerassa käytössä se olikin. Kätevää, kun voi astella vilvoittautumaan tämän tästä, kastautua vatsaa myöden, seistä siinä hetkisen ja taas jatkaa touhuamista (lue märän ja ah niin limaisen pallon tuomista aurinkotuoliin vaikkapa vatsani päälle yaak).. Flii ja Roosa saivat tyytyä altaasta juomiseen, rinsessan yksinoikeudella vain yksi sai vilvoitella siinähehheh.gifhehheh.gif

Ensi viikonloppuna on kahdet näytelmäharjoitukset, la Aurassa ja su Salossa. Salon keikka jatkuu sitten iltapäivällä aksakisoilla.