Vime viikonlopun juoksutekniikkatreenit oli ihan loistavat. Korotin panosta tuplaten ja otin Chilin mukaan Fliin sijasta  hehheh.gif!! Treenin tärkein anti mulle oli oman verryttelyn ja lämmittelyn merkitys ja USKO siihen että ehtii sinne minne pitääkin. Verkattiinkin sitten oikein kunnolla, en muista että olisin jälestä päin ollut niin kipee aikoihin! Mutta ihmeesti veri lähti kiertämään ja lihakset lämpis ja lämppärin jälkeen koiratreenissä tuntui jalatkin liikkuvan paljon sukkelammin. Ja TOSSUT OIKEAAN ASENTOON eli menosuuntaan, jotta pääsee hyvin liikkeelle. Chilin kanssa ei koskaan saa anteeksi myöhästymistä ja just sen kanssa tämä treeni olikin ihan parasta. Olin tosian tyytyväinen, että Cee oli mukana, vaikka en ihan vapaaehtoisesti olisi sitä ottanutkaan: Flii oli kipeenä. Kehitti jostain itelleen emätintulehduksen ja istuttiin lauantai-ilta Vettorin päivystyksessä. Lapsi oli oireillut jo perjantai-iltana lenkillä aina pisun jälkeen. Oli varmaan kirvellyt ihan sairaasti, kun vasta lauantaina aamulla huomasin mistä oli kyse. No, päivystys pelaa mainiosti Turun seudulla ja päästiin siis Vettoriin. Tulehdus oli onneksi alkava ja lääkkeeksi korvatippoja... Juu juu, Canofitea käytetään aika laajalti mitä erilaisemmissa tautitiloissa off-labelina näköjään. Ekaa kertaa kuitenkin kuulin että myös emätintulehduksessa. Mutta samat sauvat ja kokit ne siellä varmaankin jyllää, ja tulehdus parani ainakin tosi nopsaan. Nyt enää pari rupea jäljellä, oli siis raukalla paikat ihan rikki, Chilikin kun auttoi parhaansa mukaan nuolemisessa..

Jaakon keskiviikkotreenit oli taas superhyvät mutta tällä erää viimeiset: nyt tulee puolentoista kuukauden tauko. Sinä aikana aattelin vähän kisata: Liipu on ilmoitettu sekä Hyvinkäälle että Riihimäelle! Omissa kisoissakin tietty otetaan kaikki mahdolliset startit. Nyt on jotenkin tosi rento ja hyvä fiilis lähteä kisaamaan, saas sitten nähä kisa-aamuina miten olotila muuttuu...Mutta ainakin se lista, mihin on listattu asiat jotka me OSATAAN on jo ihan kivan mittainen Spinning. Kiitos koutsille mielikuvaideasta, toimii!

Tänään käytiin harkkaamassa vähän keinua ja keppien viimeisiä välejä ohjureilla. Keinulla saatiin muutamia nopeita tuloja kontaktille: Jasmina piti keinua ylhäällä ja palkkasi nakeilla. Kepeilllä jättäydyin taakse ja palkka oli keppien päässä: joko lelu tai namikippo vahdittuna. Hyvin toimi, jos vaan ite muistaisin aina tukea... On  niin monta asiaa muistettavana, kun pitää pitää kättä tukena, muistaa äänitukeminen ja vielä oikea-aikainen palkka, jos palkkaan eteen lelulla lelle.gif. No hiljaa hyvä tulee, kai?

Joulukin on tulossa tuota pikaa; viimeiset lahjat pitää käydä hankkimassa vielä huomenna. Ja illalla sitten Pirjon kanssa glögille, jees. Tiistai-iltana lähdetään jo ajelemaan Forssaan joulunviettoon. Toivoa sopii, että siellä olisi edes muutaman asteen pakkanen, tää ikuinen vesisade ja kura alkaa jo kypsyttämään...

2164354.jpg