Tällä viikolla tehtiin ryhmäni kanssa myös aivojumppaa (ainahan sitä tehdään mutta nyt erikoisesti!) ja mietittiin ja kokeiltiin eri kuvioita rataan . Pohjana oli yksi viimeaikainen paljon reposteltu Oulun kisarata, josta olin ottanut pätkän tähän treeniin, mukana oli mm suoria putkia. Koskapa porukkaa oli niin paljon poissa, saimmekin oikeat supeRtreenit: ensin hinkattiin ja toiselle kiekalla vedettin nollan kiilto silmissä. Hyvin meni kaikilla ja nolla-asennetta löytyi! Tätä jatkossa lisää, koska kaikille tuntui olevan kivaa :0)

Tein Fliin kanssa sen omassa ryhmässä treeniä, jossa hyppyrivistöä pystyi tekemään sokkareilla, valsseilla ja takaatyönnöillä. Estevälit olivat ehkä hitusen liian pieniä sokkareille, mutta hyvin Flii luki. Valsseissa ja takaatyönnöissä menin taas ihan liian lähelle emmekä saaneet niitä oikein onnistumaan. Kepeille mentiin umpikulmasta, ja siihen oli pakko tehdä tiukka takaaleikkaus. Pari kertaa nappula tuli pois tokan välin jälkeen, mutta sitten saatiin onnistumaan. Treenissä oli myös pöytä! Juuh, sitä ei olla vissiin otettu koskaan? Flii ei oikein hiffannut heti, että siihen piti pysähtyä... Tehtiin sitten ominpäin ja namin kanssa ja nyt ymmärrystä löytyi ..

Tein myös kontaktitreeniä putkien kanssa ja hyvin sujui. Palkka vain joka 4. tai 5. kerta ja  useimmiten vasta putken jälkeen. vain ehkä yksi läpitulo! Flii pääsi myös tekemään nollatreenin. Ihan ekalla kerralla tökkäs riman pudotukseen ja tokalla mun väärään väliin törkkäykseen kepeillä, mutta kolmas kerta meni komeesti läpi, jee. Cee teki myös meidän rataa ja nollatreeninä. Parin uudelleenoton jälkeen helposti nolla. hyvä hyvä.

Perjantaina taas putki-puomi-putki -treeniä: ei yhtään läpijuoksua, kun palkka aina 4. kontaktin jälkeen (putki + lelu)! Sain tehtyä myös hertsaustreenininä eikä siinäkään lipsumisia. Tuntui hyvältä. Kyllä me tästä vielä selvitään  wooooooohoooo