Sateisia päiviä on ollut niin monta peräjälkeen, ettei piha-aksaa olla voitu tehdä lainkaan, nurmikko on ollut tosi liukas. Sääli, koska Fliin keppitreeniä alun ja lopun ohjureilla pitäis tehdä lähes päivittäin, jotta oikea suoritus iskostuisi neidin päähän kunnolla... ja ohjaajallekin oikea-aikaiset käskyt. Tänään sitten lipesin töistä vähän ajoissa ja lähdin köörin kanssa kentälle. Tarkoituksena oli auttaa MarjaK:ta telttarungon pystytyksessä huomisia Seuramestiksiä varten ja reenatakin vähän samaista happeningiä silmällä pitäen schok.gif.

Chili kävi tosi kuumana kun panin sen ja Roosan lenkin jälkeen autoon: rouva ei meinannut lainkaan ymmärtää ettei tosiaankaan pääse nyt tekemään. Sain oikein tosissaan pidellä sitä!! En kyllä tiedä yhtäkään koirulia, joka olis niin hulluna agilityn suhteen argh.gif..

Tehtiin Fliin kanssa pelkästään puomia: namilätkän kanssa, pelkällä lätkällä, lätkä piilossa ja pelkällä namilla. Kaikki meni makeesti, mutta en pysty seisottamaan yhtään ilman apuohjaajaa vaan käskytän heti kun ottaa 2-2. Intoa riitti ja otettiinkin ärsytystreeninä kaikki ylösmenot.

Päästin kotona vähän Ceen höyryjä ulos ja tein keppejä pihalla, koska nurmikko tuntui aika kuivalta. Voi pojat mikä meno: virtaa olis riittänyt vaikka kymmenelle Spinning!!

Huomenna sitten ajoissa taas kotiin ja kentälle kisahommiin ja kisaamaan. Toivottavasti Jaakko on tehnyt reeniensä oloisen radan myös mölleille :ö)