Mentiin kisapaikalle vasta sunnuntai-aamuna, koska emme olleet mukana lauantain joukkuekisassa. Oltiin varmaankin viimeiset hakemassa Berran sponsseja ja niin sitten kävi, etten saanut tilaamaani paitakokoa. Myös remmi on vääränlainen ja siihen ei sopinut kaulapanta kiinni :( Näin olleen kisattiin siis ilman edustusvermeitä. Noh, paidan olisin saanut vielä vaihdettua, mutta eipä tuo haitannut menoa, en ole ennenkään niin piitannut edustusvaatteista.

Medien hyppäri oli Luomalan ja se oli kiva. Ei mitään vaikeata, alussa valumisen mahdollisuus ja puolessa välissä ehdoton rimanpudotuspaikka, jos ryntäsi. No, alussa valuttiin, kun olin niin paljon myöhässä. Pientä koiran kalastelua siis ja ehkä parin kymmenyksen menetys. Loppusuoralla leikkasin muurin takan aivan liian lähellä (Janitan opetus kävi kyllä heti radan jälkeen mielessä: METRIÄ LÄHEMPÄNÄ EI ENÄÄ LEIKATA!!) ja Fliin vauhti himmasi. Virheettömästi kuitenkin selvittiin, mutta aikaa meni hukkaan taas se jokin kymmenys. Kärjestä lopulta jäljessä  2.44 sekuntia ja sijoitus finaaliin mentäessä 15. / 155 koiran joukosta. Ei paskempi siis. 

Hyppärin ratakuva

Finaalirata oli odotetusti ehkä kimurantimpi tietäen Huittisen Annen kevään radat. Mutta ei paha, oikeastaan vain alku mietitytti, valumisen paikka taas. Ja Fliihän valui, ohjasin huonosti ja varmistelin vielä kepeillekin viennin..
Sitten mentiin kovaa! Aalle asti kun kellottelin videolta, niin täsmälleen sama vauhti kuin esim Hipolla ja Jonnalla :)
Pahin paikka olikin sitten aan jälkeen: suora putki puomin alta ja sen edessä muuri, johon piti saada hyppäämään pienesti, jotta jatko olisi ollut koiralle looginen. No luulin - SIIS LUULIN - että pysäytin koiran kontaktille ja sain etumatkaa tarvittavasti, mutta videolta näkee, ettei FLii pysähdy kontaktille vaan mennään ihan  yhtä aikaa putkelle! Ja mitä siitä seuraa: koira pyörii edessäni muurilla, saan vielä huiskastua virheettömästi yli, mutta sen jälkeen oma linjani on jo aivan pielessä ja Flii hyppää takaakierron sijaan hypyn suoraan. Siinäpä se finaali sitten olikin.

Tässä video

JOS haluaisin jossitella niinkuin eräät ja miettiä mahdollista sijoitusta, JOS olisin ehtinyt ajoissa muurille, niin hyvin olisi ollut pullat uunissa :DD Mutta sitähän minä en tee. Ei ole tarvis - heh.

Medien tulokset, joista näkee myös hyppärin ajat