Viime kirjoituksen lopussa kirjoitin, että "kyllä me tästä vielä selvitään"... Nyt on uskon puute selviämiseen ja kova . KOLME hyllyä (tai viimeisestä tulikin vain 10 koska kuulemma oltiin palkinnoilla...)  tänään ja kaksi niistä ihan puhtaasti kontaktien takia.

Eka rata oli Mujusen ja meni kentän päästä päähän suorina juoksuina, U-putkissa käännökset päissä ja radalla kontakteista A ja keinu. Meno oli ihan kivaa, luotin renkaalle menoonkin ja annoin hakea itse. Kyllähän se sen osaa. Aalla en malttanut kuitenkaan tehdä taaskaan kuten treeneissä ja tuli läpi. En korjannut, kun ei virhettä, hyvä minä!! Keinu syötti hypyn kautta ihan suoraan viimeisen U-putken oikeaan päähän, mutta jostain syystä käteni nousi liikaa, koska ennakoin omaa siirtymistä jo seuraavan esteen taakse. Ja Flii kun lukee tarkasti (mikä on siis superia, jos tänään jotain positiivista haetaan...) ja niin se ampaisi siihen kauimpaiseen päähän, jees.

Toinen ja kolmas rata olivat Siimeksen ja niillä sai jo tehdä vähän käännöksiäkin Very Happy. Keinu oli ihan alussa ja jostain syystä Fliin jalka lipesi ylösmenossa ja luulen, että siitä syystä tuli alas sivusta. En tietenkään (!) heti osannut päättää otanko uudelleen ja Liipuhan ei tuollaisesta päättämättömyydestä tykkää ja aloitti riekkumisen. Otin sitten lopulta uudestaan, mutta jatko sen jälkeen oli kaaosta, koska koira ei enää irronnut mihinkään vaan antoi haisevaa vastalausetta ohjaamattomuudestani. Niin tyypillista Fliitä, niin tyypillistä! Kun sitten aalta tuli vielä oikein kunnon loikka, otin sen uudelleen ja sitten pois.

Kolmannella alku lähti hyvin ja Flii oli kuulolla. Kuulolla siis puomille saakka! Juoksi ihan sikana läpi (tai ehkä jopa loikkasi!), ei kuitenkaan virhettä. Tiedän, tiedän: mun olisi pitänyt ottaa uudelleen ja hyllyttää siihen, vaikka puhtaalla oltiin tuomarin mielestä, mutta kun pää ei toimi, niin ei toimi. Sama juttu aalla, jonka jälkeen rata sekosi siihen.

Ihan TOSI TOSI masentavat fiilikset siis nyt. Me ei osata ei yhtään mitään mitä kontakteihin tulee! Ollaan vasta kisauran alussa ja meille on kehittynyt jo ihan MEGASUPERGIGA kontaktiongelma, juuh kiva. Ihan tosi paljon ollaan reenattu ja hertsattu ja tehty putkien kautta kovassa vauhdissa jne. Palkkaus vain harvoin, noin neljännen tai viidennen jälkeen. Olen jopa saanut mimikoitua läpijuoksuja treeneissäkin ja päässyt antamaan palautteen niistä, mutta ei kun ei. Kisoissa ei onnistu. Nyt pitää kai nostaa vielä monta astetta lisää häiriöitä. Eväitä on jo, mutta aikaa se varmaan ottaa ennenkuin tulosta voi odottaa.

Haavoja nuolemaan käperrytään nyt, ja eiköhän huomenna jo ole pari positiivista ajatusta aksastakin taas...