Flii nimittäin kulkee hyvin. Oli taas oikein sellaset hyvän mielen treenit keskiviikkona. Flii liikkui ja teki just niiiin hyvin. Anna Fliin tehdä omat hommansa ja tee sinä vain omat hommas niin hyvää tulee, sanoi koutsi taas (on joskus ennenkin näin muistaakseni maininnut)  ja se on juurikin niin: mun ei tarvi suorittaa esteitä vaan pitää vain huoli hyvästä ohjauksesta! Olla pois sieltä koiran tieltä ja antaa sen tehdä töitä rauhassa. Tämä on nyt siis mielessä ja lupaa pitää sen myös siellä. Liian lähelle esteitä meneminen on mun perisynti, tunnustan.

Treeni: Pakkovalssi kakkoselle onnistui ihan joka kerran superisti, samoin Flii liikkui täysin 3 hypyn suuntaisesti, vaikka A ammotti siellä takana kutsuvana. 4-hypylle poispäinkäännös ei eka yrityksellä onnistunut, koska ajoin päälle ja työnsin koiran siivekkeen ohi. Toisella kerralla pysyin kauempana esterivistä ja onnistui tooosi hyvin. Sieltä putkeen. SInnekin menin tökkimään eka kerralla liian lähelle, joten en kerinnyt ajoissa 6-hypylle; Liipu oli nopea, vaikka putki oli täysmusta... No, sitten en enää saattanut ja aikaa jäi vaikka mihin, haltuunottoa ennen 6-hyppyä en taas tehnyt ja vähän valui, törkkäys 7-hypyn taakse, "tarjoilijaveto" ja putkeen. Hyvin! Putkesta tullessa eka kerralla käskytin liian myöhään ja sain töksähtevää menoa puomille saakka. Toisella yrittämällä himmasin jostain syystä omaa vauhtia ja Fliikin liikkui hitaammin, ei hyvä. Kolmannella kerralla kunnon kutsu jo ennen pitkää ja täydellä vauhdilla kuitenkin takaaleikkaukset, nyt onnistui. Tein okserille jaakotuksen (vaikka olikin vain 90 asteen käännös..) ja se toimi ihan sairaan hyvin: Flii kääntyi eikä tehnyt yhtään ylimääräistä mutkaa puomille. Puomin jälkeen hypylle ja putkeen niin, että jäin itse keppien ja puomin väliin. Taas eka kerta pieleen, kun käskyt myöhässä: koira pitkälle. Toisella yrittämällä hyvä käännös putkelta ja tuli ekaan väliin suoraan käteen. Lopeteltiin sitten keppien jälkeen hypylle.

Puomin kontakti oli joka kerta hyvä, joskin vähän hataran tuntuinen. Ohjeiksi saatiin taas (juu, ei olla kai vaan harkattu sitä) tehdä häiriöitä kontaktilla. Ei ehkä niinkään tarvi tässä vaiheessa treenata vielä taaksejäämistä - joskin sitäkin pitää tehdä -  mutta ohi juoksemista erilaisilla variaatioilla. Ärsyttää omilla liikkeillä kontaktilla olevaa koiraa ja leikkiä kosketusta/palkkaa, näin kontaktin tekemisestä saisi veilä hauskemman JUTUN. 

Ihan erilaisia valsseja - tai ei se nyt niin erilaista ollut toisaalta - pääsin tekemään tänään Aurajoen lukion vanhojen tansseissa. Pike oli vallan hyvin oppinut valssin ja muitakin tansseja, joita saimme nähdä kokonaisen tunnin mittaisen näytöksen! Sen jälkeen eräs komea frakkipukuinen herrasmies tuli hakemaan minua valssiin... Kivaa oli exactly

Viikonlopun kisat ovat aiheuttaneet puuhaa, hoidan tällä kertaa myös YT-hommat, vaikkakin nyt olen kai jo vähän osanut delegoidakin ? Sunnuntaina Flii starttaa sekä Huittisen että Vuorisen radoilla, toivottavasti saan hyvän mielen vireen päälle ja tehdään hyviltä tuntuvat radat!