Paljon parempi fiilis oli näissä kisoissa kuin 3 viikkoa sitten! Nyt tuntui, että osasin jotenkin valita paremmin oikeat, meille sopivat ohjaukset. Kaikki radat olivat Jalosen käsialaa ja olivat kivoja; ei mitään typeriä kilpajuoksusuoria (Very Happy) vaan sai tehdä paljon ohjaushommia!
Ekalla radalla annoin Fliille typerästi tilaisuuden valkata putken ja kontaktin väliltä niin senhän tietää mihin se meni.. Sitten yritin vielä koota pakettia, mutta kun valui aalta neljälle tassulle alas, niin lopetin siihen.
Toisen radan alkuun sai tehdä ihmisnuolen. Tätähän reenattiin justiinsa keskiviikkona... Hyvä minä: taas lähdin liian aikaisin liikkeelle ja rima tuli alas. Joku toinenkin rima huiskaisuohjauksen takia tipahti ja sitten vielä vedin Liipun puomista ohi.. Mutta siis hyviä kohtia oli..
Myös hyppärin alkuun ihmisnuoli... Nyt päätin pysyä paikoillani, jotta Fliin hyppy olisi hyvä ja pieni. Noh, tämä onnistuikin oikein hyvin, mutta mutta... jämähdin siihen sitten niin, että en ohjannutkaan millään tavoin siitä eteenpäin ja Flii tuli pussin ohi... Seuraava myöhästyminen sattui renkaalla: taas varmistelin (voi p***'**, sanonko) sillä seurauksella, että koira kääntyi kysymään ja tuli hypystä ohi! Nyt kun videolta näin Jaakon ohjauksen ko kohdassa, ihmettelen miksen itse osannut valita tuohon kohtaan toista puolta....

Mutta siis ihan suhteellisen tyytyväinen olin ratoihin, ei ollut lainkaan samanlaista harmitusta kuin viime kisojen jälkeen. ASENTEELLA on iso vaikutus! (Kopsaan ratakuvat tänne jahka saan ne Jaloselta.)