Viikonloppu hurahti niin nopsaan. Perjantaina piti, mutten sitten jaksanutkaan lähteä hallille. Sen sijaan tänään mentiin ja Ceekin pääsi treenaamaan kääntymisiään piiitkästä aikaa ATT-areenalle. Chipa kun ei enää käy ryhmätreeneissä vaan pääsee ainoastaan näin yksittäisiä vitosen harkkoja jäsenmaksulla. Ja ei siis ole harkannutkaan siellä varmaan koko syksynä... No me mentiin Fliin kanssa samaa käännösharkkaa. Alun liikkuva valssi onnistui hyvin. Vaikka A houkutti siinä sivussa, ei koiruli edes vilkaissut kontaktille, hyvä hyvä. Muurilta putkeen ja sieltä vauhdilla välistäveto-hypyille. Tungin taas aivan liian lähelle hyppyjä... Kun maltoin ottaa Fliin putkesta ollen itse vähän kauempana ja rintamasuunta koiraan, sain sen kääntymään tehokkaasti ja tulemaan pienenpienestä välistä. Tää ei ole meille helppoa, mutta pari hyvää vetoa saatiin tehtyä. Sen jälkeen hyppyjen jälkeen taas sinne putkeen ja siitä hypyn yli toiseen putkeen. Liikkuva ja ennakoiva valssi muurille onnistui hyvin! Pitää vain muistaa kertoa koiralle ajoissa, se unohtui taas eka kerralla :-( Kun sain sen kuntoon, tyttö kääntyi tosi hyvin mukaani, jees.

Kontaktitreeniä ei tietty jätetty tekemättä tänäänkään. Nyt sain onnistumaan myös vaikka jäin sivuun, teki melko mukavasti, vaikka kattokin sivulle eikä eteenpäin.. Siis pienen pientä edistystä tässä. Keppien päätä ei sitten enää treenattu, tehtiin vain reippaasti vedättäen pari kertaa hauskaa pitäen. Tällä kertaa nappula kai oli saanut tehdä aika paljon, koska tuli kauniisti pois. (Joskin huusi kurkku suorana kun näki, että Cee pääseekin vielä tekemään...)

Brysselin keikka sujui viikolla hienosti, sekin teki osaltaan sen että viikko vilahti niin nopeaan. Ensi viikolla on kisajärjestelykiireitä ja sitten la-su omat kisat, joissa mekin taas starttaamme.

Eilen ja tänään on Fliin veli (ja siis Ceen poika) Vipu tehnyt puhtaita ratoja Oulussa ja noussut agin 2-luokkaan!! Onneksi olkoon!! Myös Amandalle ja Hannalle onnea ja tervemenoa 2-luokkaan tekin!