Siirtyminen arkeen monen vapaapäivän ja sairaslomapäivän jälkeen on aika ankeeta. Töissä kun ei veilä ole ihan helpoimmat ajat: vaikka oma osastomme säästyikin vähennyksiltä, on useamman työkaverin puolesta tosi paha mieli. On ihan totta, että näissä tilanteissa myös työpaikkansa säilyttävät ovat kriisin rajamailla... Oma toimenkuvani muuttui myös, mutta ehkä hieman helpompaan suuntaan - aika näyttää.

Loppiaísena kävin hallilla treenailemassa vähän keppien päätä. Hyvin sujuu jo namikipolle eteneminen vaikka jään kolmen kepin päähän taakse. Tein lisäksi Hyvinkään toisen kisan alkua, joka kisatilanteessa venyi liiaksi. Keksin syyn: myöhässä ohjaaminen...hmm. Oliko jotain uutta? Ko kohta meni loistavasti kun olin heti hypyn takana ja lähdin liikkumaan ajoissa.

Lauantaina kävin ottamassa vähän kontakteja ja keppien päätä, nyt ilman ohjureita. Hyvin sujui. Kerran livahti puomin kontaktilta pysähtymättä, arghh.

Sunnuntaina suuntana olikin sitten RiMan kisat. Eipä ollut mukavaa ajella yksinään kahden tunnin matkaa, mutta minkäs teet . Ajoissa oltiin kisapaikalla ja kunnon lämmittelyt molemmille. Medien radat olivat uuden lappeenrantalaisen tuomarin Sami Topran käsialaa. Ihan simppelit ja kivat radat molemmat. Ekalla radalla kepeille mentiin putken ja hypyn jälkeen kovaa ja siinä moni tekikin sisäänmenovirheen. Flii nappasi oikean välin ja pujotteli vauhdikkaasti. Lopussa sai vedättää muurille ja sieltä hyppyjen jälkeen keinulle, jossa parin metrin päässä myös puomin pää tyrkyllä.. Varmistin "tähän" -käskyllä ja hyvin lapsi tuli käteen ja siitä keinulle. Keinu on edelleen kovin hidas. Sen jälkeen putkeen ja A:lle. En tiedä käskytinkö eri tavalla, mutta joka tapauksessa ei tullut alas saakka. Mielestäni osui kyllä kontaktille, mutta ihan aiheesta - siis loikasta - tuomari kätensä nosti. Sen jälkeen mentiin putken ja hypyn kautta puomille, josta myös läpijuoksu, just joo. Meillä OLI siis kontaktit kunnossa. No, palautin puomille ja siitä HYL.
Toiselle radalle mennessä ei ollut kovin suuria toiveita kontaktien suhteen, mutta enpä tiennyt mitä olisin muuttanutkaan . Meno oli sujuvaa ja tunsin olevani kerrankin ajoissa ohjauksen suhteen. Kontaktit eivät olleet kauniita ja varsinkin puomilla kääntyi katsomaan, kun jäin tarkoituksella jälkeen... Mutta nollalla tultiin maaliin ja sijoitus oli toinen, joten kisakirja on nyt korkattu... kippis
Kotimatkalla poikettiin ATT-areenalle - hmm juu, kontaktitreeniin! Lähinnä kai oman pään palauttamiseksi kisakuntoon, mutta myös palkkatreenien tekeminen oli nyt paikallaan. Ja: ei niin mitään ongelmaa, kauniit nenäkosketuskontaktit sekä puomilla että A:lla ja vauhdista myös. Ei voi ymmärtää mikä oli vikana Riihimäellä, olisko hiekkapohja missä ei olla aikoihin reenattu, vai mikä, en tiiä.

Ensi viikonlopun omissa kisoissa se sitten varmaankin nähdään: jos oli alustasta kyse niin saan makeet kontaktit, jos taas kontaktit on pissitty, ne varmaan pissitään omissakin kisoissa ...