Palmusunnuntaihin oltiin kyllä siis varauduttu: suklaapatukoitu löytyi kuin löytyikin piilopaikasta. Aamulla ei onneksi kukaan koputellut ovella, mutta lähempänä puolta päivää yksi noitapoikakaksikko keksi tulla meillekin. Meillähän ei ole ovikelloa, mutta pojathan koputtivat tietty.. Roosa kuuli ja huusi, tytöt olivat jo tässä  vaiheessa kodonhoitohuoneessa ja ihan hiljaa. Minä sain virpomiset ja oksat karkkivaihtareina. Hienoja olivatkin tällä kertaa; joku oli tosissaan väkertänyt pajunkissaoksiin silkkipaperikukkia ja höyheniä! Oksat kädessäni tulin sisään ja mitä meidän pienet rohkeat länderit tekivätkään, heistä oksat olivat maailman pelottavimpia! Vaikka laskin ne käsistäni matolle, eivät nuo uskaltaneet mennä ensin lähellekään... höyhenet kun omasta hengityksestä liikkuivat siinä edessä! Huh heijaa, on sitä kaikkea riekuttu mutta että höyheniä?

Viime torstaina Nooran treeneissä Fliipu teki hyvin; välistäveto, kepit, tuplasylkkärillä putkeen jees! Siitä toiseen putkeen ja vielä puomin alla olevaa putkeen. Kaikki kerralla oikein! Treenattiin vielä sitten puomille menoa, joka oli kahden putken suun välissä, eka kerralla väärin, toisella jo oikein, hyvä hyvä! Pitää vain muistaa aina muistaa(!!), että putkeen mennään lä-het-tä-mäl-lä ja omalla liik-keel-lä, kontakteille mennään aina eleettömästi ja vain kiipee -käskyllä. Noin se toimiii juuh.  Ysiltä Cee tuli tekemään nollatreeniä. Radan loppuosuus oli hankala ja tuotti harmaita hiuksia sekä mulle että Jasminalle: sikanopean koiran eteneminen hypyltä takaaleikkauksellakin sai sen useimmiten hakeutumaan väärään päähän putkea. Kellotin joiltain koulutettavaltani keppien jälkeisen hyppykuvion tekemistä eri tekniikoilla ja huimat olivat erot: pahimmillaan/parhaimmillaan jopa 2 sekuntia! Hyvä treeni kaikenkaikkiaan! (muutkin sen kai huomas?) Jaa niin, Roosakin sai tehdä ihan vaan pikkasen (se ei ole maksanut, joo tunnustan!) aivan uuden ohjaajan kanssa, ja kivaa näytti olevan, molemmilla!

Lauantaina kävin hallilla tekniikkaa tekemässä: tehtiin pöytää ja rengasta lähetyksenä, hyvin sujui, pöytä tosin vähän kangerrellen edelleen... Kontakteja näytettiin Maaritille, voi kunpa pää kestäis kisoissa tehdä ne samalla tavoin! Onnistui taas niin hyvin. Flii sai haistella Emilin SUPERpalkkaa: tuoretta peuransorkkaa!! Sepä vasta oli jännittävää, en ole koskaan nähnyt Fliin häntää tuolla lailla suorana ja hännänpää alaspäin sojottaen?? Mitäköhän se merkkaa koiran kielellä? lelle.gif?

Sunnuntaina treenattiin radanpätkää missä välistäveto ja kepeille lähetys poispäinkäännöksen jälkeen. Cee toimi Jasminalla hyvin, kunhan ensin piti muistuttaa tiukemmasta käännöksestä huiskalla. Flii teki myös hyvin, mun pitää vain muistaa kertoa kääntymiset jne ajoissa. Kontaktit ihan superit: juoksin monen esteen verran sivusuunnassa ja mitä tekee koiruli: tulee nopeasti alas saakka ja pysähtyy ja lähtee vasta tule-kutsusta... Voi kunpa nää nyt toimisi kisoissakin. Teen nyt vaikka mitä kevätjuhlaliikkeitä: laukka-askel-hyppyloikka ja koira tekee aina oikein. Pitää varmaan hauskuutta yleisöä näillä myös kisoissa Spinning...

Huomenna lähden taas Brysseliin, joten tämän viikon treenit jäänevät ainoastaan torstaille. Perjantaina areenalla treenaa jo maajoukkueporukat ja lauantaina me suunnataankin sitten Purinalle kisaamaan...