Tiistaina lompakosta löytyi tasan 12€, millä sai 4 rataa epiksiä, ATT:n jäsenhintaan siis. (Nooh, en mä nyt ihan oikeasti noin persaukinen ole!!-  mutta kun kortillakaan ei meillä vielä voi maksaa...) Mentiin siis sekä möllit JA avoin, minit JA medit! Ekalla radalla puomi onnistui nipin napin - näin jälkeenpäin miettien lähti ehkä kuitenkin inan liian aikaisin, kisatilanteessa tosin tunsin, että tuli kutsusta  - mutta siis jatkoin. Aalla tuli sitten läpi, valjaat taskusta esiin ja koira kiinni ja pois. Vähän oli ihmetystä Fliillä. Medimölleissä tuli jo puomilta läpi. "Vahtini" sanoi, että koiran puoleinen käteni teki eteen heilahtavan liikkeen vaikkakaan en huomannut itse mitään merkillistä. No sama homma: valjaat päälle ja pois. Avoimessa miniradalla A oli ekana kontaktina: ihan oikein superhyvä, kehut, vapautus tule-sanasta (nyt olen satavarma, että oli aivan oikea-aikainen vapautus!) ja rata jatkui. Keinu hidas, mutta se on yhä työn alla, on nyt vain ollut jostain syystä muuta harjoiteltavaa... Puomilla sitten jotenkin itse himmailin ja Flii hiipparoi läpi: valjaat päälle ja pois. Medirata oli minien toisintoa puomille saakka, sitten Flii kiiiiihdytti puomin alastulossa ihan sikana ja ampaisi putkeen . Ei taida tytöllä olla nyt lainkaan selvää mitä siltä haluan... Puhelinkoutsausta tarvittiin tämän jälkeen, kiitos taas siitä!

Tänään Jaakolla oli pyöritysrata. Kivaa Spinning Flii toimi hyvin, kepeille heitto poispäinkäännöksellä hyvä, mutta muurin leijeröinti ei sitten onnistunut millään! Flii ei kestä nyt yhtään sitä, että erkanen sivusuunnassa, eikä kai enää niin varmasti edes haekaan keppejä. Tähän on syy ihan selvä: ei olla paljoa keppejä reenattu, eikä ainakaan noilla variaatioilla, kun on vähän ollut muita treenailuja tässä viime aikoina. Ja kisatessakin varmaan varmistelen ihan liikaa ja olen lähellä, totta juu. No, kesällä saan tähänkin muutoksen, kun piha-aksaan taas päästään takapihalla! Muutoin radanpätkä meni hyvin. Hieman vaikeuksia takaaleikkauksessa yhdessä kohtaa ja sen jälkeisessä pimeässä putkikulmassa, mutta oma rintamasuunta korjasi senkin hyväksi. Ihan TOSI tyytyväinen olen ennen aata tekemääni backlappiin, enpä ole paljon noita tehnyt, mutta Flii luki ihan superhyvin ja kääntyi Aalle, josta sain vielä sikamakeen kontaktinkin .

Nyt sain taas ahaa-elämyksen, kun Jaakko näki, että kehuni tulevat ihan, ihan liian myöhään! Harkkasin sitten lastenpuolella kehumisen aloittamista (huom mulla on kai jo vähän dementoituneen ihmisen reaktioajat?) jo inan ennen kuin tassut edes koskettavat maata. Jees, tämä tuntui toimivan hyvin. Nyt pitää vain olla tarkkana, että tunnistan milloin aikoo pysähtyä ,jotta voin aloittaa hihkumisen... ei ole helppoa mulla ei. Mutta siis tänään tämä ainakin tuntui toimivan, testaan lauantaina sitten oikeessa kisatilanteessa.