Älyttömän pitkä ja kylmä päivä TSAUn kisoissa. Jostain ihmeen syystä (mitä ei suurin osa muistakaan kilpailijoista ymmärtänyt...) järjestävä seura oli laittanut luokkajärjestyksen sellaiseksi, että kaikki osallistujat joutuivat olemaan kisapaikalla lähes 9 tuntia! Kiva kiva. Asian vielä ymmärtäisi, jos olisi kesä ja lämmin, mutta kun ei ole. Mutta ken kisaan on ilmoittautunut se myös kisaa. Agiradat olivat Jarmo Jämsän käsialaa. Ihan perusratoja, ei mitään erityistä. Ekalla radalla sai tehdä alkuun ihmisnuolen; käytin nätisti-sanaa ja Liipu pudotti vauhdin ja kääntyi hienosti. Puomilla vähän himmaili, kun olin niin sivussa, nooh, vedin alaspäin ja sitten ok. Keskivaiheilla suora putki ja kepit sen päässä. Kaikki muut yrittivät ehtiä sisäkautta viemään kepeille, minä otin ihan eri linjauksen ja vein toiselta puolen. Putken suulta koira käteen ja poispäinkäännöksellä hyvin kepeille. Hylkäydyttiin paikassa jossa minua hämäsi pieni esteväli: etenin liikaa ja juoksin koiran päälle yrittäessäni takaaleikkausta. Hyvä rata kuitenkin.

Toinen agirata oli ehkä vielä helpompi! Ainoa "paikka" oli suoran putken jälkeinen kepeille vienti, nyt tarvittiin putkijarrutusta ja auttamista oikeaan väliin. Eka Aan kontakti oli tosi huono, muissa vapautin heti kun tassut maassa. Kaikki suht ok, pikkunättiä menoa, kevyttä kuitenkin. Sillä niukka nollavoitto ja meidän toinen sertimme. Nyt ei saada ottaa vastaan agisertiä kuin vasta elokuussa 2010...hih.

Hyppäri oli Luomalan. Peruskamaa, ei mitään erikoista, paitsi ehkä meille haastavaa koiran kanssa vierekkäin kilpaa juoksemista, josta en tykkää (lue: en osaa!). Kaikki meni hyvin aina toiseksi viimeiselle esteelle, jonka ohjasin jostain käsittämättömästä syystä ohi... En korjannut, joten tältäkin radalta hylsy ...