JAUn kisat Hyvinkäällä käytiin mukavasti lämpöisessä hallissa, kun ulkona aamulla oli vielä -24 astetta. Kaikki medien radat tuomaroi Marjo Heino. Marjon radat ovat olleet viime aikoina oikein kivoja ja teknisiä, joskaan ei kuitenkaan sellaisia, joissa minä olisin osannut miettiä montaa eri ohjauskuviota ja ottaa niistä sitten parhaan... Nämä kisat menivät vähän tai enemmän tahmaisen ohjaajan ohjauksessa. Toisaalta Fliipukin vähän rallitteli. Tosin oikea "rallittelu" näissä kisoissa olisikon ollut kovin tuloksellista, niin hienosti Kaisa ja Ralli kaksi rataansa tekivät!

Ekalla radalla keppien jälkeen piti vetää hypylle ja samalla pitää kiinni niin ettei mene putken houkuttelevampaan päähän. Pidin liian kauan kiinni ennen hyppyä ja Flii tuli mukanani ohi - ja rallitteli suoraan putkeen. Sain hyvän puomin kontaktin, Aalta tuli neljällä tassulla maahan saakka. Toisen radan alussa yritin jenkkikäännöstä, mutta olisi pitänyt hieman ottaa koiraan kontaktia ja muistaa vetää käsi nopsaan alas heitosta. No en tenhyt näistä kumpaakaan (!) ja Liipu nappasi edessä olevan muurin. Rata meni muutenkin käsille sen jälkeen ja Marjo poisti meidät, kun Flii meni takaisin puomin kontaktille "harjoittelemaan"... Kolmas sitten olikin jo hivenen parempaa ohjausta, tosin Fliille turhan pitkiä kaarroksia tuli aika monessa paikassa. Keinu on edelleen niin kovin hidas; tulee kyllä kontaktipinnalle asti hyvin mutta jää siihen odottamaan laskeutumista. Mutta meillähän ON edelleen tämä treenamatta, mitä sitä siis ihmettelemään. Putkesta putkeen mentiin ja kovaa, kunnes ennen toiseksi viimeistä putkea olisi pitänyt ymmärtää tehdä putkijarrutus... Flii kaarsi hieman liian pitkälle putkesta ja joutui hyppäämään huonosta kulmasta. Näin saatin vitonen kun rima kolahti alas. Olin kuitenkin tyytyväinen tähän rataan, Liipu kulkee niin makeesti, kun vain ajoitukset ovat kohdillaan.

Niin ja onnistuin pitämään lupaukseni, nythän se oli niin kovin helppoa, kun ei edes ollut puhdasta rataa... Mutta lupaan itselleni yrittää tehdä samoin vaikka nollarataakin pukkaisi