(Siis alla kirjoittamani  Kipan kasvattitapaaminen oli jo viikko sitten, 15.8.09. Päivittäjä on laiskotellutPäättämätön)
Kipan luota ajettiin Forssaan yöpymään ja sunnuntaina suunnattiin Janakkalan kisoihin. Hassua, miten juuri Jankk:n kisoissa on aina ihan läjäpäin ländereitäJalka suussa.. Ja nyt oli vielä "länderituomaritkin" eli Allan Mattsson ja Martti Salonen. Noh, meidän länderimme eivät tällä kertaa tuloksillaan loistaneet, jokunen muu sentään otti nollan ja kakkospallillakin nähtiin joku oikean rodun edustaja...

Näissä kisoissa oli jostain syystä 2 hyppäriä peräkkäin ja kolmantena agirata. Tuplaanhan tarvitaan aina agirata, joten tuplaa oli mahdollisuus (hih.. siis niiden jotka sen vielä pakosta tarvitsevat...) tavoitella vain jälkimmäisellä hyppärillä ja agiradalla. Ekalla hyppärillä oli yksi vaikea paikka: kepeille meno putken ollessa siinä vieressä tyrkyllä. Yritin jotenkin kummallisesti vain kiinnittää koiran huomion reisiläpsyllä itseeni ja unohdin käskyttää... Hyvä minä, aivan typerä moka ja Fliihän meni putkeen. Loppu rata oli ihan kelpo. Toisella hyppärillä annoin tulla välistä vetoon sata lasissa ja olin tapani mukaan myöhässä, joten en saanut taipumaan sitten enää hyppyjen väliin, tästä HYL. Agiradalla tultiin puomille saakka hyvin, irrottauduin sivulle ja eteen ja missäs olikaan tuomari Allan? No tsekkaamassa Liipun kontaktia hyvin, hyvin likellä koiraa. Flii hämääntyi tästä, ei selvästikään olla harjoiteltu sellaista häiriötä liiemmin. Ei tullut maahan asti, ja vapautin, kun huomasin että paineistui. Vielä mentiin puhtaalla, mutta sitten taas hätäilin käännöstä ja rima rapsahti alas. Vitosella maaliin, aikaa paloi joitain sekunteja siinä puomin alastulolla.

Ihan ookoo fiilikset kuitenkin jäi, vaikkei tuloksia tällä kertaa tullutkaan. On se vaan niin sairaan mukavaa kisata mun pikkukoiran kanssaCool.