Tänään ATT-areenalla 3 kisaa: Radanlukutaito on ihan TOTAALISESTI hukuksissa!
 Ekalla radalla toisen hypyn jälkeen käännettiin A:lle. AIvan täydellinen ihmisnuolen paikka ja mitä minä tein; no otin vastaan kaukaa kakkoshypyn takaa ja käännyin kontaktille jo ennen kuin koira oli hallussa... Olisi pitänyt tietty olla ihan siinä riman takana ja seis-käskyllä ottaa vauhti pois ja kääntää... Juurihan näitä ollaan viime ajat reenattu, juuh!! Mutta ei käynyt mielessä, että justiinsa tähän kohtaan se olisi ollut meille paras ohjaus, vaikka jo tutustuessa huomasin että tämä on ns paha paikka meille.. Hoh-hoijaa. No, hyllyn jälkeen tehtiin kunnollinen puhdas loppurata ja jäi tosissaan ihan hyvä mieli; kaikki sujui niinkuin piti.

Toisella radalla Flii lähti ilman lupaa ja luulen, että se hiukan sotki omaa ohjaamista. Ei tullut niistoon kovin hyvin, tosin mun käsikään ei ollut ilmeisesti tarpeeksi pitkällä...? Aan jälkeen olisi pitänyt kulmata (radanlukutaitoa, please....) jotta olisi tullut parempi linja renkaalle. No, en siis kulmannut ja Flii meni renkaan sivuitse putkeen. En korjannut ja tehtiin rata loppuun hyllynä. Aivan sikamakea puomin kontakti. Ekalla radallakin kontaktit toimivat hyvin, samoin kepit olivat nyt varmat.

Hyppärillä kasasin asennetta ja mietin tutustumisessa missä KOIRA menee... Vääntönolla tehtiin eikä tuntunut kovin hyvälle meno. Iloitsin kuitenkin puhtaasta radasta ja siitä, että yleisestä harmituksesta huolimatta virheittä selvittiin...

Nyt meillä on SM-osallistumisoikeus tulosten suhteem, joskin omasta mielestäni arvokisoihin tarvitsen vielä aimo annoksen sitä kuuluisaa radanlukutaitoa! Ehkä sitä tässä kevään superReeneissä ja muissa happeningeissä saadaankin kerättyä, kuka tietää..