...oli tuomisina Hämeenlinnan näyttelystä. Vain neljä länderiä oli mukana: Ruuti oli ROP, Toto VSP ja Foxi nappasi narttujen sertin. Flii liikkui Jasminan kanssa aamukasteisella (lue: litilitimärällä) keinonurmella ihan mukavasti. Vähän haki katseellaan äippää ja pöydällä tuppasi haistelemaan. Arvostelu oli ok, varsinkin tuo viimeinen lause taas lämmitti: "Erinomainen luonne". Onnistuin saamaan ilman papereita sisään kuljetetun Ceenkin olemaan huutamatta Jasmina-riippuvuuttaan kehän reunalla, kun tungin namia koko ajan suuhun... Epäilen ettei tepsi agikisoissa!

Oltiin lähdetty näytelmäreissuun jo perjantai-iltana ja yövytty välietapissa Forssassa. Roosalle olikin mieluisaa jäädä mamman ja papan luo ja saada taas kaikkia herkkuja tok.gif. Autokin tuli matkalla ihmeen puhtaaksi ja puunatuksi...

Pike juoksi tänään mainiosti 17-vuotiaiden SM-kisojen 300m neljännelle sijalle! Huomenna onkin sitten vuorossa 100m pikapyrähdys, taidammepa mennä Fliin kanssa katsomaan. Ajetaan sitten myös TSAU:lle kannustamaan muutamaa mukavaa senioria Spinning!!