Tänään sain mukaani myös Ceen, josta piti päästellä vähän höyryjä :=) Tein treeniringin maaliskuun radan alkua molempien kanssa. Ceen kanssa vaikeinta oli saada koiruli kääntymään ekalta putkelta taaksepäin. Kääntyi hyvin, jos tein alkuun sivuirtoamisen ja putken suulle sokkarin, mutta ihmisnuolella ei niin hyvin. Luulen että meni niin miljoonaa putkessa, jossa ei ollut kunnon pidikkeitä, ettei edes kuullut käskytystäni, eikä siis tieynnyt missä olin... No muutaman kerran jälkeen meni hyvin. Ei tietty mitään ongelmaa pimeässä putkikulmassa tai pakkovalssissa - taitava koira kun on.

Fliin kanssa onnistui molemmat tyylit aivan yhtä hyvin. Myös pimeä putki löytyi hienosti. Treenattiin sitten sitä vielä erillisenä ja hyvin meni, mikä lie silloin edellisviikolla ollut, kun ei Jaakon reeneissä sinne irronnut.

Flii sai tietty tehdä myös kontaktitreeniä , nyt vain puomilla. Ei yhtään läpijuoksua, vaikka heitin palloa ja lelua - jopa yhtäaikaa. Kerran lähti kehumisella ennen vapautusta. Tein myös namilla ärsyttämistä, mutta takajalkojen varpaat pysyivät tiukasti puomin etureunassa kiinni ennen vapauttamista. En enää tiedä miten muutoin harjoitella, joten tätä samaa: tarkkuutta vapautusten kanssa ja radalta poistumista kisoissa, niin kai se lopussa joskus kiitos seisoo ja mulla on varma kisakoira Very Happy

Tiistaina ATT:n epiksiin ja lauantaina TSAUkkilaan. Siinä lähiajan kisatreenit.