...vaikka mitään ei blogissa tapahdu!

Jaakolla treenasin toissa viikolla Chilin kanssa, kun Liipulla juoksu. Eipä antanut Chili  the Kiitäjä mullekaan mitään anteeksi  mutta hyvä niin, hyvät treenit sain sen kanssa. Sitten 3 starttia Tsaukkilan epätasaisella hiekalla oman koiran kanssa: tuomisina nolla ja vitonen ja hyl. Aika nihkeän vetelää menoa, ei vain oikein maistunut. Viime viikolla sentään yhdet treenit: keinua ja keppien häiriöitä ja aika mukavasti meni. Käytiin kääntymässä myös omissa epiksissä  ja saatiin jopa tekemisen meininkiä esiin.

Nyt sitten pääsiäisenä omissa kisoissa eka rata ihan unessa: Liipu kaarteli miljoonaa joka esteen takana. Toisella radalla oli jo vähän eri meininki, mutta läntsykeinu ja toiseksi viimeinen rima, kun käänsin liian myöhään. Kolmannella radalla olisi pitänyt tehdä toiselle hypylle vastakäännös  No en tehnyt ja koira lähti etenemään kohti keppejä ja peli oli menetetty siihen. Treenasin sitten hyvän kontaktin, viskileikkauksen ja keinun :)

Tulevalla viikolla tokavika Jaakko ja ryhmätreenit. Ja jospa vaikka piha-aksakin voiksi alkaa: ainakin joku on jo tökännyt kepit maahan ja kai pari hyppyäkin voisi viritellä alkavan kesän kunniaksi ...