Olipa makeaa mahan täydeltä Way Too Happy

MM-kisojen seuraaminen nimittäin! Lauantaina startattiin matkaan jo puoli seitsemän aikaan. Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti jättää tytöt Kipalaan matkan varrella, mutta sitten joku ääliö oli laittanut liikkeelle huhun, jotta Turun suunnalla on niin pahaa mahatautia koirilla että!! No, eihän sitä tietenkään varmasti voi tietää oliko se sairaan ihmisen liikkeelle panema huhu vaiko tosijuttu, joten ei riskeerattu mitään. Jo saman päivän iltana kuitenkin tiedettiin, ettei ainakaan kolmeen suurimpaan Turun ELL-asemaan ollut tullut yhtään normaalia enempää vatsatautipotilaita, jopa vähemmän kuulemma. Yhtä kaikki tytöt saivat jäädä kotiin kotomiehen hoiviin: tiedossa oli siis perusulkoilut ja ruokailut, muun tekemisen saivat kehitellä ihan ite.

Mutta meillä oli tekemistä ja katsomista! Jäähalli oli lähes täynnä ja paljon tuttujakin nähtiin: erityisen kiva oli jutella Padin, Vipun ja Veikon porukoiden kanssa, heitä kun näkee kuitenkin niin harvoin. Koirakrääsääkin oli aivan tarpeeksi esillä ja myytävänä, nyt mukaan tarttui joustavat taluttimet ja Ceen tyyliin sopiva makee niittikaulapanta hehheh.gif.

Lauantaina kisattiin medien ja minien joukkuefinaalit ja kaikkien säkäluokkien hyppärikisa. Ohjaustekniikkaa ja tasoa oli laidasta laitaan. Mietittiinkin mitkä kriteerit eri mailla oli ollut joukkueensa valinnassa, sen verran tumpeloilta joku pari näytti, hih. Mutta ihan kaikkein upeimpaa ohjausta nähtiin tietty lauantaina Jaakon ja Zenin radalla. Kyllä oli makeeta menoa! Sunnuntaina jännitettiinkin sitten ihan vetelänä erityisesti maksien finallia ja viimeisenä lähtevää paria...Pettymys oli niin ISO, kun Zen pienen ohjausvirheen takia löysi väärän kontaktipinnan. Voi vain kuvitella Jaakon pettymystä, lataus oli sen verran valtava. Mutta agility on herkkä laji; vaikka olisi maailman paras saattaa silti epäonnistua MM-kisoissa #1 Ribbon!

Olen pitkään pohtinut Fliin kisauran aloitusta ja päädyin nyt lopulta siihen, että jos vaikka sitten TSAUkkilassa aloittaisi kuukauden päästä... Sitä ennen olisi kiva vähän treenatakin, nyt on mennyt puolitoista viikkoa ilman reeniä, kun Jaakon treenissäkin on MM-tauko. Ensi torstaina otetaan epis-startti avoimella radalla.